Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cardigans Songtekst: hanging around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cardigans - hanging around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hanging around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cardigans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cardigans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hanging around .

Origineel

I wonder what it's like Seeing through your eyes You've offered me to have a try But I was always late The filters that I use Give me an excuse I take away what's real I feel it and it blows my fuse I hang around For another round I'm hanging around For another round I'm hanging on To the same old song I hang around For another round Until something stops me I wonder what it's like Walking by your side To think before I talk And to move at the same speed as you walk I want to have a weight To keep me in your state I'm watching from above I love it but it's not for me

 

Vertaling

Ik vraag me af hoe het is om door jouw ogen te kijken Je hebt me aangeboden om het te proberen Maar ik was altijd te laat De filters die ik gebruik Geven me een excuus Ik neem weg wat echt is Ik voel het en het blaast mijn lont door Ik blijf rondhangen Voor nog een rondje Ik blijf hier rondhangen Voor nog een rondje I'm hanging on To the same old song I hang around For another round Tot iets me stopt Ik vraag me af hoe het is om aan jouw zijde te lopen Om te denken voordat ik praat En om te bewegen met dezelfde snelheid als jij loopt Ik wil een gewicht hebben Om me in jouw staat te houden Ik kijk van boven Ik hou ervan maar het is niet voor mij