Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cardigans Songtekst: war first try

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cardigans - war first try ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van war first try? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cardigans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cardigans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals war first try .

Origineel

Oh, come crush me now Don't leave No one has won this war this time No don't sleep tonight I'm burnt and ready for fire Don't leave me up alarmed And ready to die Come on, it's war, come on Come on, come on, come on Come on it's war, come on Please, I'm almost done Don't retreat I've loaded my gun with blood Here, the dust roll over the floor Why must you sleep Come crush me now, unarmed And ready to die Come on, it's war, come on Come on, come on, come on Come on it's war, come on (come crush me now) Come on, fight me, come on Come on, it's war, come on You look so peaceful when you sleep Beautiful creep It's such an easy way to choose, you lose It's getting late Come on, it's war, come on (come crush me now) Come on, come on, come on Come on, fight me, come on Come on, come on, come on Come on, it's war, come on (come crush me now) Come on, come on, come on Come on, it's war, come on You look so peaceful when you sleep Beautiful creep It's such an easy way to choose, you lose

 

Vertaling

Oh, kom me nu verpletteren Ga niet weg. Niemand heeft deze oorlog deze keer gewonnen Nee, slaap vannacht niet Ik ben verbrand en klaar voor het vuur Laat me niet wakker schrikken En klaar om te sterven Kom op, het is oorlog, kom op Kom op, kom op, kom op Kom op, het is oorlog, kom op Alsjeblieft, ik ben bijna klaar Trek je niet terug Ik heb mijn geweer geladen met bloed Hier, het stof rolt over de vloer Waarom moet je slapen? Kom me nu verpletteren, ongewapend En klaar om te sterven Kom op, het is oorlog, kom op Kom op, kom op, kom op Kom op, het is oorlog, kom op (kom me nu verpletteren) Kom op, vecht met me, kom op Kom op, het is oorlog, kom op Je ziet er zo vredig uit als je slaapt Mooie griezel Het is zo'n makkelijke manier om te kiezen, je verliest Het wordt laat. Kom op, het is oorlog, kom op (kom me nu verpletteren) Kom op, kom op, kom op Kom op, vecht met me, kom op Kom op, kom op, kom op Kom op, het is oorlog, kom op (kom me nu vermorzelen) Kom op, kom op, kom op Kom op, het is oorlog, kom op Je ziet er zo vredig uit als je slaapt Mooie griezel Het is zo'n makkelijke manier om te kiezen, je verliest