Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carl barat Songtekst: war of the roses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carl barat - war of the roses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van war of the roses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carl barat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carl barat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals war of the roses .

Origineel

Give me your last line said Dave And I'll give you my dog Ok if you're serious I'll take it off your hands And then the next day Amongst the debry and decay He says we were all just wrecked last night you know You cannot swap a dog for blow come on You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you do So I said lets talk of this no more Just scrape ourselves Up off of this floor I saw Grace last night she says shes into you Well I'd go check it out if I were you She'll be at the monument at 2 You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you do Now come you've gone and tricked me again This time you've really stiched me up my friend See I wait for hours in the rain Get home and you have snatched my pup You try to trick You come unstuck Come on man now what the fuck yeah You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you do I think you'll find you took what's mine And to be a man of your word You got the dog You got the line So now you do not get the bird ha ha ha You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you do You're the greatest friend to me You're the only friend to me Nobody cares for me like you do You're the greatest friend to me You're the only friend for me Nobody cares for me like you do

 

Vertaling

Geef me je laatste regel zei Dave en ik geef je mijn hond. Oké, als je serieus bent. neem ik hem van je over En dan de volgende dag Tussen het vuil en het verval Hij zegt dat we allemaal gesloopt waren gisteravond, weet je Je kunt een hond niet ruilen voor een blow, kom op. Je bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand zorgt voor me zoals jij Jij bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand geeft om me zoals jij Dus ik zei, laten we er niet meer over praten We schrapen onszelf Van deze vloer af. Ik zag Grace gisteravond. Ze zegt dat ze je leuk vindt. Nou, ik zou maar eens gaan kijken als ik jou was. Ze zal om twee uur bij het monument zijn. Je bent de beste vriend voor mij. Je bent de enige vriend voor mij Niemand zorgt voor me zoals jij Je bent mijn beste vriend Je bent de enige vriend voor mij Niemand geeft om me zoals jij Nu heb je me weer voor de gek gehouden Deze keer heb je me echt in de maling genomen, vriend Ik wacht al uren in de regen. Kom thuis en je hebt mijn pup gejat Je probeert me te belazeren Je komt los Kom op man nu wat de fuck yeah Je bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand zorgt voor me zoals jij Jij bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand zorgt voor me zoals jij Ik denk dat je zult vinden dat je hebt genomen wat van mij is En om een man van je woord te zijn Je hebt de hond Je hebt de lijn Dus nu krijg je de vogel niet ha ha ha Je bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand zorgt voor me zoals jij Je bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand geeft om mij zoals jij Jij bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand geeft om mij zoals jij dat doet Jij bent de beste vriend voor mij Je bent de enige vriend voor mij Niemand geeft om mij zoals jij dat doet