Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carl mann Songtekst: canadian sunset

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carl mann - canadian sunset ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van canadian sunset? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carl mann! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carl mann en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals canadian sunset .

Origineel

Once I was alone So lonely and then You came, out of nowhere Like the sun up from the hills Cold, cold was the wind Warm, warm were your lips Out there, on that ski trail Where your kiss filled me with thrills A weekend in Canada, a change of scene Was the most I bargained for And then I discovered you and in your eyes I found the love that I couldn't ignore Down, down came the sun Fast, fast, fast, beat my heart I knew when the sun set From that day, we'd never ever part

 

Vertaling

Eens was ik alleen Zo eenzaam en toen kwam jij, uit het niets Like the sun up from the hills Koud, koud was de wind Warm, warm waren je lippen Daar, op die ski trail Waar jouw kus me in vervoering bracht Een weekend in Canada, een verandering van omgeving Was het meeste waar ik op gerekend had En toen ontdekte ik jou en in je ogen vond ik de liefde die ik niet kon negeren Down, down came the sun Snel, snel, snel, klopte mijn hart I knew when the sun set Vanaf die dag, zouden we nooit meer uit elkaar gaan