Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carl smith Songtekst: i feel like cryin'

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carl smith - i feel like cryin' ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i feel like cryin'? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carl smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carl smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i feel like cryin' .

Origineel

I feel like cryin' my heart is breakin' thought you were makin' a true love to me I feel like cryin' now I'm forsaken and you have taken the heart out of me [ guitar ] I saw you darling in town last night you and your new love were doing all right I stood there staring with such a pride I couldn't really believe my own life I feel like cryin'... No use denyin' I still love you I feel like cryin' what else can I do

 

Vertaling

Ik heb zin om te huilen, mijn hart breekt, ik dacht dat je een ware liefde voor me was. I feel like cryin' now I'm forsaken and you have taken the heart out of me [gitaar] Ik zag je lieveling in de stad gisteravond jij en je nieuwe liefde deden het goed Ik stond daar te staren met zo'n trots dat ik mijn eigen leven niet kon geloven I feel like cryin'... het heeft geen zin te ontkennen dat ik nog van je hou ik heb zin om te huilen wat kan ik anders doen