Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carl smith Songtekst: just wait till i get you alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carl smith - just wait till i get you alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just wait till i get you alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carl smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carl smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just wait till i get you alone .

Origineel

You tell me I'm too shy, a bashful sort of guy But wait till I get you alone I'm bolder than you know, my arms will tell you so Just wait till I get you alone I used to blush and hang my head and stutter and stammer Even when I tried to call you on the phone But love has made me brave and love is what I crave Just wait till I get you alone Your eyes dare me to try your kisses on the sly Just wait till I get you alone I'll teach you not to flirt, I'll squeeze you till it hurts Just wait till I get you alone I may seem bashful in the crowd don't let it fool you You'll no better when I make your lips my own If love is what you need I'm ready yes indeed Just wait till I get you alone

 

Vertaling

Je zegt me dat ik te verlegen ben, een verlegen soort kerel Maar wacht maar tot ik je alleen heb Ik ben moediger dan je weet, mijn armen zullen je dat vertellen Wacht maar tot ik je alleen heb Ik bloosde en liet mijn hoofd hangen en stotterde en stotterde Zelfs als ik je aan de telefoon probeerde te krijgen Maar liefde heeft me moedig gemaakt en liefde is waar ik naar hunker Wacht maar tot ik je alleen heb Je ogen dagen me uit om je stiekeme kussen te proberen Wacht maar tot ik je alleen heb. Ik zal je leren niet te flirten, ik zal je knijpen tot het pijn doet Wacht maar tot ik je alleen heb Ik lijk misschien verlegen in de menigte, laat je niet voor de gek houden Je zult niet beter weten als ik je lippen tot de mijne maak Als liefde is wat je nodig hebt, ben ik er klaar voor. Wacht maar tot ik je alleen heb