Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carl smith Songtekst: time changes everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carl smith - time changes everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time changes everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carl smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carl smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time changes everything .

Origineel

There was a time when I thought of no other and we sang our own love refrain Our hearts beat as one while we had our fun but time changes everything Time has passed I forgot you mother nature does wonderful things I guess that it's true for me and for you that time changes everything You can change the name of an old song rearrange it and make it swing I thought nothing could stop me from loving you but time has changed everything Goodbye good luck to you may God bless you I won't say I'll ever love again You'll go your way and I'll go mine cause time changes everything

 

Vertaling

Er was een tijd dat ik aan niemand anders dacht en we zongen ons eigen liefdesrefrein onze harten klopten als één terwijl we plezier hadden maar de tijd verandert alles de tijd is voorbij gegaan ik ben je vergeten moeder natuur doet wonderlijke dingen ik denk dat het waar is voor mij en voor jou dat tijd alles verandert je kunt de naam van een oud liedje veranderen, het herschikken en het laten swingen ik dacht dat niets me kon weerhouden van je te houden maar de tijd heeft alles veranderd Vaarwel, veel geluk, moge God je zegenen. Ik zal niet zeggen dat ik ooit weer van iemand zal houden. Jij gaat jouw weg en ik de mijne want de tijd verandert alles