Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carl thomas Songtekst: long distance love affair

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carl thomas - long distance love affair ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long distance love affair? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carl thomas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carl thomas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long distance love affair .

Origineel

I want you still, love me with your heart If your hands ? touch me, or would you still Would you still play your part And be a good girl when I'm away And I will call you boob, a thousand times a night Because I want to believe you baby Wanna believe that you're at home, alone Even though it ain't that easy in this long Long distance love affair, oh yeah I know your heart beats slow for me Even though I'm not right there We still share long distance love affair Would you still tell them you're all mine If your hands couldn't touch me, would you still Would you still make time Just a little ? greedy, girl I'll let it be known, I swear I'll treat you right And girl I hope you believe me baby Promise I'll be home alone Even though it ain't that easy in this long Long distance love affair, oh yeah I know your heart beats slow for me Even though I'm not right there We still share long distance love affair Long as you know

 

Vertaling

Ik wil je nog steeds, hou van me met je hart Als je handen me aanraken, of zou je nog steeds Zou je nog steeds je rol spelen En een braaf meisje zijn als ik weg ben En ik zal je tiet noemen, duizend keer per nacht Because I want to believe you baby Ik wil geloven dat je thuis bent, alleen. Ook al is het niet zo makkelijk in deze lange Lange afstand liefdesrelatie, oh ja Ik weet dat je hart langzaam klopt voor mij Ook al ben ik er niet We delen nog steeds een lange afstand liefdesrelatie Zou je ze nog steeds vertellen dat je helemaal van mij bent Als je handen me niet konden aanraken, zou je dan nog steeds Zou je nog steeds tijd maken Just a little ? greedy, girl Ik zal het laten weten, ik zweer dat ik je goed zal behandelen En meisje ik hoop dat je me gelooft schatje Beloof me dat ik alleen thuis zal zijn Ook al is het niet zo makkelijk in deze lange Lange afstand liefdesrelatie, oh ja Ik weet dat je hart langzaam klopt voor mij Ook al ben ik er niet We delen nog steeds een lange afstand liefdesrelatie Zolang als je weet