Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carla morrison Songtekst: yo sigo aqui

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carla morrison - yo sigo aqui ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yo sigo aqui? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carla morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carla morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yo sigo aqui .

Origineel

y yo sigo aqui buscando una razon para sobrevivir y todos me dicen adios y yo sigo parada aqui para poder respirar transpirar resucitar ah no eso solo dios porke io soi solo un ser humano y todos mienten y sienten y todos tenemos algo que ocultar pa poder valorar cuchichar o inventar porque asi somos nosotros los sere humanos nunca dije que seria perfecta yo solo queria que asi tu me quisieras no estoy pressentandome aqui me estoy justificando y yo sigo parada a aqui y yo sigo parada a aqui y yo sigo parada a aqui y yo sigo parada a aqui yo sigo aqui aqui y yo sigo parada a aqui y yo sigo parada a aqui y yo sigo parada a aqui y yo sigo parada a aqui yo sigo aqui aqui

 

Vertaling

En ik ben nog steeds hier Op zoek naar een reden om te overleven En iedereen zegt vaarwel tegen mij En ik sta hier nog steeds Zodat ik kan ademen ademen ademen ademen herrijzen Oh nee, dat is gewoon God. Ik ben maar een mens. en iedereen liegt en voelt en we hebben allemaal iets te verbergen Ik ben maar een mens. Ik ben maar een mens. Ik ben maar een mens. Ik heb nooit gezegd dat ik perfect zou zijn Ik wilde alleen dat je zo van me hield Ik maak hier niet zo'n punt van. Ik rechtvaardig mezelf En ik sta hier nog steeds En ik sta hier nog steeds En ik blijf hier staan En ik blijf hier staan Ik blijf hier staan hier En ik blijf hier staan En ik blijf hier staan En ik blijf hier staan En ik blijf hier staan Ik ben er nog. hier