Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carla morrison Songtekst: yo vivo para ti

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carla morrison - yo vivo para ti ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yo vivo para ti? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carla morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carla morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yo vivo para ti .

Origineel

Yo vivo para ti. Para ti, para ti. Pensando sólo en ti. Sólo en ti, solo en ti. Rebuscándote, ¿no ves? Me he dejado de querer. Yo me arriesgo para ti. Para ti, para ti. Nada puede ser sin ti. Yo sin ti, yo sin ti. Eres mi razón de ser. Fantasía de mi edén. Quiéreme, te lo ruego. Eres tú la raíz de mi fuego. Para mi no hay otro deseo. Que besar tu piel de terciopelo. Yo sé, mi pasión te desborda. Pero tu mirar me provoca. Estalla esto que yo desconozco. Eres tú mi círculo vicioso. Me retiro para ti. Para ti, para ti. Dedicando mi existir. Mi existir, mi existir. Yo te cedo mi poder. Házme una con tu ser. Me regreso para ti. Para ti, para ti. No me puedo ver sin ti. Yo sin ti, yo sin ti. Veo tus ojos detener. Los latidos de mi piel. Quiéreme, te lo ruego. Eres tú la raíz de mi fuego. Para mi no hay otro deseo. Que besar tu piel de terciopelo. Yo sé, mi pasión te desborda. Pero tu mirar me provoca. Estalla esto que yo desconozco. Eres tú mi círculo vicioso. Quiéreme, te lo ruego. Eres tú la raíz de mi fuego. Para mi no hay otro deseo. Que besar tu piel de terciopelo. Yo sé, mi pasión te desborda. Pero tu mirar me provoca. Estalla esto que yo desconozco. Eres tú mi círculo vicioso.

 

Vertaling

Ik leef voor jou. Voor jou, voor jou. Ik denk alleen aan jou. Alleen jij, alleen jij. Ik ben op zoek naar jou, zie je dat niet? Ik ben gestopt met van mezelf te houden. Ik riskeer mezelf voor jou. Voor jou, voor jou. Niets kan zonder jou. Ik zonder jou, ik zonder jou. Jij bent mijn reden van bestaan. Fantasie van mijn Eden. Hou van me, ik smeek het je. Jij bent de wortel van mijn vuur. Voor mij is er geen ander verlangen Dan om je fluwelen huid te kussen. Ik weet het, mijn passie overspoelt je. Maar je blik provoceert me. Ik ben me er niet eens van bewust. Jij bent mijn vicieuze cirkel. Ik trek me voor je terug. Voor jou, voor jou. Mijn bestaan opdragen. Mijn bestaan, mijn bestaan. Ik geef mijn macht aan jou. Maak me één met je wezen. Ik keer terug naar jou. Voor jou, voor jou. Ik kan mezelf niet zien zonder jou. Ik zonder jou, ik zonder jou. Ik zie je ogen stoppen. Het kloppen van mijn huid. Hou van me, ik smeek het je. Jij bent de wortel van mijn vuur. Voor mij is er geen ander verlangen. Maar om je fluwelen huid te kussen. Ik weet het, mijn passie overspoelt je. Maar je blik provoceert me. Ik ben me er niet eens van bewust. Jij bent mijn vicieuze cirkel. Hou van me, ik smeek het je. Jij bent de wortel van mijn vuur. Voor mij is er geen ander verlangen. Maar om je fluwelen huid te kussen. Ik weet het, mijn passie overspoelt je. Maar je blik provoceert me. Ik ben me er niet eens van bewust. Jij bent mijn vicieuze cirkel.