Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carla normand Songtekst: just you, just me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carla normand - just you, just me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just you, just me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carla normand! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carla normand en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just you, just me .

Origineel

Just you, just me Let's find a cozy spot To cuddle and coo Just us, just we I've missed an awful lot My trouble is you Oh, gee! What are your charms for? What are my arms for? Use your imagination! Just you, just me I'll tie a lover's knot 'Round wonderful you!

 

Vertaling

Alleen jij, alleen ik Laten we een knus plekje zoeken Om te knuffelen en te kirren Alleen wij, alleen wij Ik heb een hoop gemist Mijn probleem ben jij Oh, jee! Waar zijn je charmes voor? Waar zijn mijn armen voor? Gebruik je verbeelding! Alleen jij, alleen ik Ik zal een minnaars knoop leggen Om jou heen!