Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carla ryder Songtekst: lonely days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carla ryder - lonely days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lonely days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carla ryder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carla ryder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lonely days .

Origineel

Good morning mister sunshine, you brighten up my day Come sit beside me in your way I see you every morning, outside the restaurants The music plays so nonchalant Lonely days, lonely nights. Where would I be without my woman? Lonely days, lonely nights. Where would I be without my woman? Lonely days, lonely nights. Where would I be without my woman? Lonely days, lonely nights. Where would I be without my woman? Lonely days, lonely nights Where would I be without my woman? Good morning mister sunshine, you brighten up my day Come sit beside me in your way Lonely days, lonely nights Where would I be without my woman? Lonely days, lonely nights Where would I be without my woman? Lonely days, lonely nights Where would I be without my woman? Lonely days, lonely nights Where would I be without my woman?

 

Vertaling

Goedemorgen meneer zonneschijn, u fleurt mijn dag op Kom naast me zitten op jouw manier Ik zie je elke morgen, buiten de restaurants De muziek speelt zo nonchalant Eenzame dagen, eenzame nachten. Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Eenzame dagen, eenzame nachten. Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Eenzame dagen, eenzame nachten. Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Eenzame dagen, eenzame nachten. Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Eenzame dagen, eenzame nachten. Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Goedemorgen meneer zonneschijn, u fleurt mijn dag op Kom naast me zitten op jouw manier Eenzame dagen, eenzame nachten Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Eenzame dagen, eenzame nachten Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Eenzame dagen, eenzame nachten Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw? Eenzame dagen, eenzame nachten Waar zou ik zijn zonder mijn vrouw?