Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carla thomas Songtekst: all i want for christmas is you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carla thomas - all i want for christmas is you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i want for christmas is you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carla thomas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carla thomas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i want for christmas is you .

Origineel

Let the kiddies have the toys Let the grown-ups make the noise Give the neighbors all the presents Under the tree Give the snow and mistletoe To the ones who love them so But you'll be quiet enough For me When old Santa rides his sleigh He can please me right away With a present that forever will be new Tell him my poor heart will sink [Incomprehensible] For all I want for Christmas is you When old Santa rides his sleigh He can please me right away With a present that forever will be new Tell him my poor heart will sink [Incomprehensible] For all I want for Christmas is you

 

Vertaling

Laat de kinderen het speelgoed hebben. Laat de volwassenen lawaai maken Geef de buren alle cadeautjes Onder de boom Geef de sneeuw en maretak Aan degenen die er zo van houden Maar je zult stil genoeg zijn Voor mij Wanneer de oude Kerstman zijn slee rijdt Kan hij me meteen behagen Met een cadeau dat voor altijd nieuw zal zijn Zeg hem dat mijn arme hart zal zinken [Onbegrijpelijk] Want alles wat ik voor Kerstmis wil, ben jij Als de kerstman op zijn slee komt kan hij me meteen behagen Met een cadeau dat voor altijd nieuw zal zijn Zeg hem dat mijn arme hart zal zinken [Onbegrijpelijk] Want alles wat ik wil voor Kerstmis ben jij