Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlene carter Songtekst: hallelujah in my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlene carter - hallelujah in my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hallelujah in my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlene carter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlene carter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hallelujah in my heart .

Origineel

Oh lord, I stand before you A past I can't deny A sinner from the old school Repent before you die I tried to run I tried to hide I tried so hard to stray But your love has found Its way around And grace has paved the way [Chorus:] No more to roam I've found my home Hallelujah in my heart I'm not alone Love walks with me Hallelujah in my heart Salvation sweet awaits us Beyond the shining light A chance for you and me To really do it right And so it goes You reap what you sow My oats were wild and green Now faith has found Its way around And does salvation bring [Chorus:]

 

Vertaling

Oh heer, ik sta voor u Een verleden dat ik niet kan ontkennen Een zondaar van de oude school Toon berouw voordat je sterft Ik probeerde te vluchten Ik probeerde me te verstoppen Ik heb zo hard geprobeerd te dwalen Maar uw liefde heeft gevonden haar weg gevonden And grace has paved the way [Refrein:] ik hoef niet meer te zwerven I've found my home Hallelujah in mijn hart ik ben niet alleen Liefde wandelt met mij Halleluja in mijn hart De zoete verlossing wacht op ons Voorbij het schijnende licht Een kans voor jou en mij Om het echt goed te doen En zo gaat het Je oogst wat je zaait Mijn haver was wild en groen Nu heeft het geloof zijn weg gevonden En brengt verlossing [Refrein:]