Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlinhos brown Songtekst: covered saints

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlinhos brown - covered saints ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van covered saints? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlinhos brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlinhos brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals covered saints .

Origineel

Triste quer saber Se ainda mora em mim No sei dizer Chega de voc Te sinto mais livre No querer O amor que diga Que fim dar Se de forma mpar Este gosto Livre no seu pouso A noite vem Dry the phrases Where you across With this soft breeze Covered saints Blessed is the dream Of the sleeper That surrounds our beautiful place Se ainda mora em mim No sei dizer In a beautiful way Way, way You're devouring me Me, me I don't know now to say

 

Vertaling

Triste quer saber Se ainda mora em mí No sei dizer Chega de voc Te sinto mais livre Niet vragen O amor que diga Que fim dar Als je het wilt Este gosto Livre no seu pouso A noite vem Droog de zinnen Waar je over Met dit zachte briesje Bedekte heiligen Gezegend is de droom Van de slaper Die onze mooie plek omringt Se ainda mora em mim No sei dizer Op een mooie manier Weg, weg Je verslindt me Mij, mij Ik weet nu niet wat ik moet zeggen