Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlito olivero Songtekst: impossible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlito olivero - impossible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van impossible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlito olivero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlito olivero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals impossible .

Origineel

Hace tiempo que escuche Alguien que me aconsejo cuídate con el amor & así yo vi que Eras fuerte & yo no Mi ilusión era mi error Yo por ti me descuide por ti [coro] & hoy que no tengo nada por decir Que tan fácil te queda mentir Que as ganado te invito a decirles Diles que te amaba Que me duele el alma Que no me arrepiento Gritaselo al viento Diles que fue un sueño Que hoy se hizo pequeño Que aun me quema dentro Diles que lo nuestro fue Impossible [x4] Olvidarse del amor no es tan fácil como amar Ignorarte no es normal lo se, lo se & pensar que volverás a engañarme con soñar Tus promesas que van ya se, ya se [coro] & hoy que no tengo nada por decir Que tan fácil te queda mentir Que as ganado te invito a decirles. Diles que te amaba Que me duele el alma Que no me arrepiento Gritaselo al viento Diles que fue un sueño Que hoy se hizo pequeño Que aun me quema dentro Diles que lo nuestro fue Impossible [x4] Fue... impossible [x4] Hace tiempo que escuche Alguien que me aconsejo Cuídate con el amor & así... [coro] Diles que te amaba Que me duele el alma Que no me arrepiento Gritaselo al viento Diles que fue un sueño Que se hizo pequeño Que aun me quema dentro Diles que lo nuestro fue Impossible [x4] Fue... impossible [x4] Hace tiempo que escuche Alguien que me aconsejo Cuídate con el amor & así yo vi Impossible, impossible

 

Vertaling

Een lange tijd geleden hoorde ik Iemand die me adviseerde om op te passen voor de liefde en dus zag ik dat Jij was sterk en ik niet. Mijn illusie was mijn fout Ik heb mezelf verwaarloosd voor jou [refrein] en vandaag dat ik niets te zeggen heb Hoe makkelijk is het voor jou om te liegen Dat je gewonnen hebt, nodig ik je uit het hen te vertellen Zeg hen dat ik van je hield Dat mijn ziel pijn doet Dat ik geen spijt heb Schreeuw het tegen de wind Zeg hen dat het een droom was. Dat het vandaag klein werd Dat brandt nog steeds in mij Vertel ze dat wat we hadden Onmogelijk [x4] Liefde vergeten is niet zo makkelijk als liefhebben Jou negeren is niet normaal Ik weet het, ik weet het, ik weet het en te denken dat je me weer zult bedriegen met dromen Je beloftes die gaan van ik weet het, ik weet het, ik weet het [refrein] en vandaag dat ik niets te zeggen heb Hoe makkelijk is het voor jou om te liegen Dat je gewonnen hebt, nodig ik je uit het hen te vertellen. Zeg hen dat ik van je hield Dat mijn ziel pijn doet Dat ik geen spijt heb Schreeuw het tegen de wind Zeg hen dat het een droom was. Dat het vandaag klein werd Dat brandt nog steeds in mij Vertel ze dat wat we hadden Onmogelijk [x4] Het was... onmogelijk [x4] Een lange tijd geleden hoorde ik Iemand die mij adviseerde Zorg goed voor jezelf met liefde en zo... [refrein] Zeg hen dat ik van je hield Dat mijn ziel pijn doet Dat ik geen spijt heb Schreeuw het tegen de wind Zeg hen dat het een droom was. Dat het klein werd Dat brandt nog steeds in mij Vertel ze dat wat we hadden Onmogelijk [x4] Het was... onmogelijk [x4] Een lange tijd geleden hoorde ik Iemand die mij adviseerde Ik ben verliefd geweest op de liefde en zo zag ik Onmogelijk, onmogelijk