Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlos baute Songtekst: espero no sientas rencor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos baute - espero no sientas rencor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van espero no sientas rencor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos baute! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlos baute en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals espero no sientas rencor .

Origineel

Yo sé Que sin ti Mi vida sería infeliz Y Yo Sé muy bien Dónde he fallado y por qué Respiro por ti Vivo por ti No sabes las cosas que me haces sentir No puedo creer Que desertarás Dime si tú me podrías dejar Perdóna mi amor Espero no sientas rencor Mi alma te doy En mi vida eres tú la mejor Fortuna No tengo Pero tengo amor Merezco mi castigo Déjalo en manos de Dios ¡Ay! niña mía Perdóname este error No lo hice consciente Te ruego me des tu perdón Yo sé Que tu ex No te trataba muy bien Y yo Prometí Que nunca seréo él Respiro por ti Vivo por ti No sabes las cosas que me haces sentir No puedo creer Que desertarás Dime si tú me podrías dejar Perdóna mi amor Espero no sientas rencor Mi alma te doy En mi vida eres tú la mejor Fortuna No tengo Pero tengo amor Merezco mi castigo Déjalo en manos de Dios He soñado amiga mía Con no perder tu amor Olvídate de todo Espero no sientas rencor ¡Ay! niña mía Perdóname este error No lo hice consciente Te ruego me des tu perdón Te ruego me des tu perdón Te ruego me des tu perdón

 

Vertaling

ik weet Dat zonder jou Mijn leven zou ongelukkig zijn En ik Ik weet het heel goed Waar heb ik gefaald en waarom Ik adem voor je ik leef voor jou Je weet niet wat je me laat voelen ik kan niet geloven Dat je zult verlaten Zeg me of je me kunt verlaten Vergeef mijn liefde Ik hoop dat je geen wrok voelt Ik geef je mijn ziel In mijn leven ben je de beste Fortuin Ik heb geen Maar ik heb liefde Ik verdien mijn straf Laat het in Gods handen Au! klein meisje van mij Vergeef me deze fout Ik wist het niet bewust Ik smeek je, geef me je vergeving ik weet Dat je ex Ik heb je niet zo goed behandeld En ik ik beloofde Dat ik hem nooit zal zijn Ik adem voor je ik leef voor jou Je weet niet wat je me laat voelen ik kan niet geloven Dat je zult verlaten Zeg me of je me kunt verlaten Vergeef mijn liefde Ik hoop dat je geen wrok voelt Ik geef je mijn ziel In mijn leven ben je de beste Fortuin Ik heb geen Maar ik heb liefde Ik verdien mijn straf Laat het in Gods handen Ik heb mijn vriend gedroomd Met het niet verliezen van je liefde Vergeet alles Ik hoop dat je geen wrok voelt Au! klein meisje van mij Vergeef me deze fout Ik wist het niet bewust Ik smeek je, geef me je vergeving Ik smeek je, geef me je vergeving Ik smeek je, geef me je vergeving