Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlos baute Songtekst: llevas en tus genes la mentira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos baute - llevas en tus genes la mentira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van llevas en tus genes la mentira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos baute! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlos baute en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals llevas en tus genes la mentira .

Origineel

Tú me mentiste, me dijiste que me amabas Era mentira, cuantas cosas te guardabas Todos los días me decías me adorabas Era mentira, era mentira Cada mañana me despertabas, me besabas Como si nada, con tu cara tan lavada Tu me engañabas, con tus calmas cosas raras Y me ocultabas tantas mentiras Con el corazón desgarrado prefiero dejarte Mas nunca llamarte Quisiera poder olvidarte de mi mente arrancarte Para siempre borrarte Mentiras, solo dices mentiras Ya no aguanto mentiras Destrosaste mi vida Mentiras, solo dices mentiras Ya no aguanto mentiras Sal de mi vida Mentiras, son mentiras Ya no aguanto tus mentiras Sal de mi vida, lo que me dijiste son mentiras Y mas mentiras Llevas en tus genes las mentiras Llevas en tus genes las mentiras Tu me mentiste, me di cuenta que pecabas Puras mentiras, me escondías día a día Y esas caricias se marchitan son rompinas Eran mentiras, solo mentiras Con el corazón desgarrado, prefiero dejarte Mas nunca llamarte Quisiera poder olvidarte, de mi mente arrancarte Para siempre borrarte Mentiras, solo dices mentiras Ya no aguanto mentiras Destrosaste mi vida Mentiras, solo dices mentiras Ya no aguanto mentiras Sal de mi vida Mentiras, son mentiras Ya no aguanto tus mentiras Sal de mi vida, lo que me dijiste son mentiras Y mas mentiras Llevas en tus genes las mentiras Llevas en tus genes las mentiras Llevas en tus genes las mentiras!

 

Vertaling

Je loog tegen me, je vertelde me dat je van me hield Het was een leugen, hoeveel dingen heb je bewaard Elke dag zei je dat je van me hield Het was een leugen, het was een leugen Elke ochtend maakte je me wakker, je kuste me Alsof er niets is, met je gezicht zo gewassen Je hebt me bedrogen met je kalme rare dingen En je hebt zoveel leugens voor me verborgen Met een gescheurd hart laat ik je liever achter Maar bel je nooit Ik wou dat ik je uit mijn gedachten kon vergeten, je afzet Wis je voor altijd Leugens, je vertelt alleen leugens Ik kan leugens niet meer verdragen Je hebt mijn leven verwoest Leugens, je vertelt alleen leugens Ik kan leugens niet meer verdragen Ga uit mijn leven Leugens zijn leugens Ik kan je leugens niet meer verdragen Ga uit mijn leven, wat je me vertelde zijn leugens En meer leugens Je draagt ??leugens in je genen Je draagt ??leugens in je genen Je loog tegen me, ik realiseerde me dat je zondigde Pure leugens, je verborg me elke dag En die liefkozingen vervagen, het zijn tranen Het waren leugens, alleen leugens Met een gescheurd hart laat ik je liever achter Maar bel je nooit Ik wou dat ik je kon vergeten, je uit mijn gedachten rukte Wis je voor altijd Leugens, je vertelt alleen leugens Ik kan leugens niet meer verdragen Je hebt mijn leven verwoest Leugens, je vertelt alleen leugens Ik kan leugens niet meer verdragen Ga uit mijn leven Leugens zijn leugens Ik kan je leugens niet meer verdragen Ga uit mijn leven, wat je me vertelde zijn leugens En meer leugens Je draagt ??leugens in je genen Je draagt ??leugens in je genen Je draagt ??leugens in je genen!