Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlos e jader Songtekst: canalha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos e jader - canalha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van canalha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos e jader! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlos e jader en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals canalha .

Origineel

Canalha,cretina,mal-criada,amiga. Sem vergonha,carente,apaixonada,doente. Hei você que passa tão bela. Não direi nem se quero o que de você espero. Hei vem aqui me dar um beijo. Quero de perto sentir esse seu cheiro. Hei vem aqui me dar um abraço. Não sabe como é duro ter cansaço de esperar você dizer. Sem você quiser é claro meu amor por você. Refrão:. Canalha,cretina,mal-criada,amiga. Sem vergonha,carente,apaixonada,doente. Minha vida,meu desgosto,meu cansaço,meu sufoco. Minha querida,meu coração,você é perfeita sem defeitos você é minha ilusão. Hei nem vem dizer que você não me notou naquela festa. O que mais me interessa eu não sei o que você olhou pra mim eu sei que sim. Hei nem vem dizer que passou pois eu sei que aí dentro tudo marcou. e você nega porque não passa de uma perfeita safada

 

Vertaling

Schurk, idioot, slecht opgevoede, vriend. Schaamteloos, behoeftig, verliefd, ziek. "Hé, je komt zo mooi voorbij. "Ik zal je niet eens vertellen of ik wil wat ik van je verwacht. "Hé, kom hier en geef me een kus. Ik wil je zo dichtbij ruiken. Hé, kom hier en geef me een knuffel. Je weet niet hoe moeilijk het is om moe te worden van het wachten tot jij het zegt. Als je niet wilt dat ik dat doe, is het duidelijk dat ik van je hou. Refrein. "Schurk, klootzak, snotaap, vriend... Schaamteloos, behoeftig, verliefd, ziek. "Mijn leven, mijn liefdesverdriet, mijn vermoeidheid, mijn verstikking... "Mijn schat, mijn hart, je bent perfect, onberispelijk, je bent mijn illusie. "Zeg niet dat je me niet hebt gezien op dat feestje. Wat maakt mij het verder uit? Ik weet niet hoe je naar me keek, ik weet dat je dat deed. Ik zeg niet eens dat het voorbij is, want ik weet dat het er allemaal in zit. En jij ontkent het, want je bent gewoon een perfect kreng.