Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlos pitty e alessander Songtekst: se me mandar embora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos pitty e alessander - se me mandar embora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se me mandar embora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos pitty e alessander! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlos pitty e alessander en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se me mandar embora .

Origineel

SE MANDAR EMBORA, EU VOU. MAS VAI SENTIR SAUDADE. SE ME MANDAR EMBORA, EU VOU. MORRER DE FELICIDADE. EU VOU CAIR NA FARRA. FAZER FESTA TODO DIA. VOU BEBER COM OS AMIGOS. AI MEU Deus QUE ALEGRIA. NÃO QUERO MAIS FICAR EM CASA. EU tô PEDINDO TODA HORA. EU JÁ PERDI O EMPREGO. MAS ELA NÃO ME MANDA EMBORA. SE MANDAR EMBORA, EU VOU. MAS VAI SENTIR SAUDADE. SE ME MANDAR EMBORA, EU VOU. MORRER DE FELICIDADE. CHEGO TARDE TODO DIA. NEM ASSIM ELA ME ODEIA. ME CHAMA LOGO DE AMORZINHO. NUNCA FICA DE CARA FEIA. ESSA MULHER ME AMA DEMAIS. E ELA NA MINHA PARA. PIOR É QUE EU GOSTO DELA. NÃO TOMO VERGONHA NA CARA. PIOR É QUE EU GOSTO DELA. NÃO TOMO VERGONHA NA CARA

 

Vertaling

ALS JE ME WEGSTUURT, ZAL IK GAAN. MAAR JE ZULT ME MISSEN. ALS JE ME WEGSTUURT, ZAL IK GAAN. STERVEN VAN GELUK. IK GA FEESTEN. IK ZAL ELKE DAG FEESTEN. IK ZAL DRINKEN MET VRIENDEN. Oh, mijn God, wat een vreugde. IK WIL NIET MEER THUIS BLIJVEN. Ik vraag er de hele tijd om. IK BEN MIJN BAAN AL KWIJT. MAAR ZE ZAL ME NIET WEGSTUREN. ALS ZE DAT DOET, GA IK. MAAR ZE ZAL ME MISSEN. ALS ZE ME WEGSTUURT, ZAL IK GAAN. STERVEN VAN GELUK. IK BEN ELKE DAG TE LAAT. ZELFS DAN HAAT ZE ME NIET. NOEMT ZE ME METEEN "LIEFJE". ZE FRONST NOOIT. DEZE VROUW HOUDT TE VEEL VAN MIJ. EN ZE ZIT IN MIJN GEZICHT. WAT ERGER IS, IS DAT IK HAAR LEUK VIND. IK SCHAAM ME NIET VOOR MEZELF. ERGER IS DAT IK HAAR LEUK VIND. IK SCHAAM ME NIET VOOR MEZELF