Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlos ponce Songtekst: serrk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos ponce - serrk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van serrk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos ponce! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlos ponce en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals serrk .

Origineel

Será que nadie te dio Todo el cariño que te quise dar, Tal vez fue tanto mi amor Que ya no te pudiste acostumbrar. Quizás mi corazón Se desbordó de tanto que entregué, Será, tal vez, Quizás, no sé, Perdóname Por caer rendido a tus pies, será. Quizás el tiempo podrá Borrar tu esencia de mi paladar, Why ahora que te vas, Sólo a tu ausencia Me podré abrazar. Por qué será que esta vez, Simplemente me tocó perder, Será, tal vez, Quizás, no sé, Discúlpame Por sólo quererte querer, será. Quizás mi corazón Se desbordó de tanto que entregué, Será, tal vez, Quizás, no sé, Hazme entender por qué. Quizás el día llegará Que ya en ti no piense más, Cómo podré inventar Una vida donde tú no estás. Cómo podré fingir Si estoy vestido con tanto dolor, Será, tal vez, Quizás, no sé, Perdóname, discúlpame, Dime por qué, hazme entender, Quisiera saber por qué...será.

 

Vertaling

Ik zal nooit in staat zijn om je Al de liefde die ik je wilde geven, Misschien was mijn liefde zo veel Dat je er niet aan kon wennen. Misschien mijn hart Het liep over van zoveel dat ik gaf, Misschien wel, misschien, Misschien, ik weet het niet, Vergeef me. Voor het vallen overgegeven aan uw voeten, zal het zijn. Misschien zal de tijd in staat zijn om Wis je geur van mijn gehemelte, Waarom nu je weggaat, Alleen in jouw afwezigheid Ik zal in staat zijn om te omarmen. Waarom is het dat deze keer, Ik heb toevallig verloren, Het zou kunnen, misschien, Misschien, ik weet het niet, Neem me niet kwalijk. Omdat ik van je wil houden, misschien. Misschien mijn hart Het spijt me zo voor de manier waarop ik me voel, Misschien wel, misschien, Misschien, ik weet het niet, Maak me duidelijk waarom. Misschien komt de dag Dat ik niet meer aan je zal denken, Hoe kan ik uitvinden Een leven waar jij er niet bent. Hoe kan ik doen alsof Als ik gekleed ben met zoveel pijn, Dat zal het zijn, misschien, Misschien, ik weet het niet, Vergeef me, vergeef me, Vertel me waarom, laat het me begrijpen, Ik zou graag willen weten waarom...het zal wel.