Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlos varela Songtekst: cuchilla en la acera

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos varela - cuchilla en la acera ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cuchilla en la acera? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos varela! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlos varela en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cuchilla en la acera .

Origineel

Le pusieron la cuchilla en el cuello y despus le quitaron la ropa, los transentes que lo vieron viraron la cara y se callaron la boca. Y aunque no le encontraron dinero, lo dejaron tirado en la va, y a pesar de la sangre, los gritos y Dios nunca lleg la polica. Qu est pasando mi amor que ya la ciudad no es la misma. Qu est pasando mi amor que ya la ciudad no es la misma de ayer. Te pondrn la cuchilla en el cuello y despus te van a quitar la ropa, los transentes que te vean te virarn la cara y van a callar la boca, se van a callar la boca. Y aunque ya no te encuentren dinero, te dejarn tirado en la va, y a pesar de la sangre, los gritos y Dios no llegar la polica. Qu est pasando mi amor que ya la ciudad no es la misma. Qu est pasando mi amor que ya la ciudad no es la misma de ayer.

 

Vertaling

Ze sloegen het mes om zijn nek en toen deden ze haar kleren uit, de voorbijgangers die het zagen ze keerden hun gezichten en sloten hun mond. En ook al hebben ze geen geld voor hem gevonden, ze lieten hem op de reling liggen, en ondanks het bloed, het geschreeuw en God De politie kwam niet. Wat is er aan de hand mijn liefste dat de stad niet meer hetzelfde is. Wat is er aan de hand mijn liefste dat de stad niet meer hetzelfde is als gisteren. Ze zullen het mes om je nek slaan en dan trekken ze je kleren uit, de voorbijgangers die je zien Ze zullen je gezicht draaien en je mond sluiten, ze zullen zwijgen. En zelfs als ze je geen geld meer vinden, ze laten je op de baan liggen, en ondanks het bloed, het geschreeuw en God de politie komt niet aan. Wat is er aan de hand mijn liefste dat de stad niet meer hetzelfde is. Wat is er aan de hand mijn liefste dat de stad niet meer hetzelfde is als gisteren.