Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carlos vives Songtekst: la foto de los dos

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos vives - la foto de los dos ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la foto de los dos? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos vives! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carlos vives en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la foto de los dos .

Origineel

Hoy encontré la foto de los dos Dentro de un corazón Posando en la estación Te busque en un viejo tocadiscos Y aquella canción que tanto te gustaba Hoy la nostalgia me apretuja el alma Hoy los fantasmas de tu amor me llaman Hoy te quiero contar Porque nunca te pude olvidar Y recuerdo que tu amor conmigo No sabia distancias Y los besos que tanto nos dimos Fueron como el agua Y la luz que trajo a nuestras vidas Y alumbro la casa Que era nuestra casa Hoy quisiera devolver el tiempo Para no dejarla Regresar a mi pueblo Por el camino viejo Y recoger mis pasos Y empezar de nuevo Y empezar de nuevo Regresar a la casa Como regresa el viento Volver a abrazarte Y empezar de nuevo Y empezar de nuevo Hoy rebusque de nuevo el corazón Y me encontré tu amor Sentado en el sillón Recordé la sal de tu dolor La tarde que al adiós Llorando nos amamos Hoy la nostalgia me apretuja el alma Hoy los fantasmas de tu amor me llaman Hoy te quiero contar Porque nunca te pude olvidar Y recuerdo que tu amor conmigo No sabia distancias Y los besos que tanto nos dimos Fueron como el agua Y la luz que trajo a nuestras vidas Y alumbro la casa Que era nuestra casa Hoy quisiera devolver el tiempo Para no dejarla Regresar a mi pueblo Por el camino viejo Y recoger mis pasos Y empezar de nuevo Y empezar de nuevo Regresar a la casa Como regresa el viento Volver a abrazarte Y empezar de nuevo Y empezar de nuevo Regresar a mi pueblo Por el camino viejo Y recoger mis pasos Y empezar de nuevo Y empezar de nuevo Regresar a la casa Como regresa el viento Volver a abrazarte Y empezar de nuevo Y empezar de nuevo Empezar de nuevo Empezar de nuevo

 

Vertaling

Vandaag vond ik de foto van ons tweeën In een hart Poseren op het station Ik zocht naar je op een oude platenspeler En dat liedje dat je zo mooi vond Vandaag knijpt nostalgie in mijn ziel Vandaag roepen de geesten van jouw liefde mij Vandaag wil ik je vertellen Omdat ik je nooit zou kunnen vergeten En ik herinner me dat je liefde voor mij Ik wist niet dat afstanden En de kussen die we elkaar gaven En het licht dat je in ons leven bracht En het licht dat je in ons leven bracht En het huis verlichten Dat was ons huis. Vandaag wil ik de wijzers van de tijd terugdraaien Om het niet te laten liggen Om terug te keren naar mijn dorp Bij de oude weg En mijn stappen weer oppakken En begin helemaal opnieuw En begin helemaal opnieuw Terug naar het huis. Zoals de wind terugkeert Om je weer te omhelzen En begin opnieuw En begin opnieuw Vandaag heb ik mijn hart weer doorzocht En ik vond je liefde Zittend op de bank Ik herinnerde me het zout van je pijn De middag dat we afscheid namen Ik heb gehuild om jouw liefde Vandaag knijpt de nostalgie in mijn ziel Vandaag roepen de geesten van jouw liefde mij Vandaag wil ik je vertellen Omdat ik je nooit zou kunnen vergeten En ik herinner me dat je liefde voor mij Ik wist niet dat afstanden En de kussen die we elkaar gaven En het licht dat je in ons leven bracht En het licht dat je in ons leven bracht En het huis verlichten Dat was ons huis. Vandaag wil ik de wijzers van de tijd terugdraaien Om het niet te laten liggen Om terug te keren naar mijn dorp Bij de oude weg En mijn stappen weer oppakken En begin helemaal opnieuw En begin helemaal opnieuw Terug naar het huis. Zoals de wind terugkeert Om je weer te omhelzen En begin opnieuw En begin opnieuw Terug naar mijn dorp Op de oude weg En mijn stappen terug te volgen En begin helemaal opnieuw En begin helemaal opnieuw Terug naar het huis. Zoals de wind terugkeert Om je weer te omhelzen En begin opnieuw En begin opnieuw Om opnieuw te beginnen Om opnieuw te beginnen