Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carly simon Songtekst: forgive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carly simon - forgive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forgive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carly simon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carly simon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forgive .

Origineel

FORGIVE WRITERS CARLY SIMON, ANDREAS VOLLENWEIDER Let me be before the world What I am when I'm alone And when my vision falls below Let there be forgiveness Let me answer when I'm called Let me know the voice is right And when it's deep inside my soul I'll know it by it's light And when it's deep inside my soul I'll know it by it's light Help me to make the loving choice Let me answer when I'm called By the mighty and the small In the service of my soul Let there always be forgiveness Forgive

 

Vertaling

FORGIVE SCHRIJVERS CARLY SIMON, ANDREAS VOLLENWEIDER Laat me zijn voor de wereld Wat ik ben als ik alleen ben En wanneer mijn zicht naar beneden valt Laat er vergeving zijn Laat me antwoorden als ik geroepen word Laat me weten dat de stem juist is En als het diep in mijn ziel is Ken ik het aan zijn licht En als het diep in mijn ziel is ken ik het aan zijn licht Help me om de liefdevolle keuze te maken Laat me antwoorden als ik geroepen word Door de machtigen en de kleinen In dienst van mijn ziel Laat er altijd vergeving zijn Vergeef