Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carly simon Songtekst: how long has this been going on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carly simon - how long has this been going on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how long has this been going on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carly simon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carly simon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how long has this been going on .

Origineel

I could cry salty tears Where have I been all these years? Listen you, tell me do How long has this been going on? There were chills up my spine And some thrills, I can't define Listen sweet, I repeat How long has this been going on? Oh, I feel that I could melt Into heaven, I've been hurled Now, I know how Columbus felt Finding another world Kiss me once, then once more What a dunce I was before What a break for heaven's sake How long has this been going on? What a kick, what a buzz Boy, you click like no one does Hear me sweet, oh I repeat How long has this been going on? Lover, when in your arms I creep What a rendezvous Don't wake me up if I'm asleep Let me dream that it's true Kiss me twice, then once more Oh, that was nice, let's make it four What a break for heaven's sake How long has this been going on? How long has this been going on?

 

Vertaling

Ik zou zoute tranen kunnen huilen Waar ben ik al die jaren geweest? Luister jij, vertel me Hoe lang is dit al aan de gang? Er liepen rillingen over mijn rug And some thrills, I can't define Luister lief, ik herhaal Hoe lang is dit al aan de gang? Oh, ik voel dat ik zou kunnen smelten In de hemel, ben ik geslingerd Nu weet ik hoe Columbus zich voelde Toen hij een andere wereld vond Kus me één keer, en dan nog een keer Wat een domkop was ik eerder Wat een breuk in hemelsnaam Hoelang is dit al aan de gang? Wat een kick, wat een buzz Jongen, jij klikt als geen ander Hoor mij zoetje, oh ik herhaal Hoe lang is dit al aan de gang? Lover, when in your arms I creep Wat een rendez-vous Maak me niet wakker als ik slaap Laat me dromen dat het waar is Kus me twee keer, dan nog een keer Oh, dat was leuk, laten we er vier van maken Wat een pauze, in hemelsnaam. Hoe lang is dit al aan de gang? How long has this been going on?