Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carly simon Songtekst: mockingbird

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carly simon - mockingbird ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mockingbird? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carly simon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carly simon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mockingbird .

Origineel

Everybody have you heard? He's gonna buy me a mockingbird And if that mockingbird won't sing He's gonna buy me a diamond ring And if that diamond ring won't shine He's gonna surely break this heart of mine And that's why I keep on tellin' ev'rybody, sayin' Wo, wo, wo, wo, wo Hear me now and understand He's gonna find me some peace of mind And if that peace of mind won't stay I'm gonna find myself a better way And if that better way ain't so I, I, I'll ride with the tide and go with the flow And that's why I keep on shoutin' in your ear sayin' Wo, wo, wo, wo, wo Everybody have you heard? She's gonna buy me a mockingbird And if that mockingbird won't sing She's gonna buy me a diamond ring And if that diamond ring won't shine She's gonna surely break this heart of mine And that's why I keep on tellin' ev'rybody, sayin' no, no, no, no,no Listen now and understand She's gonna find me some peace of mind And if that peace of mind won't stay I'm gonna find myself a better way I might rise above , I might go below I, I, I'll ride with the tide and go with the flow And that's why I keep on shoutin' in your ears y'all No, no, no, no, no, no, now, now, baby

 

Vertaling

Iedereen, heb je het gehoord? Hij gaat een spotlijster voor me kopen. En als die spotlijster niet wil zingen Hij gaat een diamanten ring voor me kopen. En als die diamanten ring niet wil schitteren Zal hij zeker mijn hart breken En dat is waarom ik blijf zeggen tegen iedereen Wo, wo, wo, wo, wo Hoor me nu en begrijp Hij zal wat gemoedsrust voor me vinden En als die gemoedsrust niet wil blijven Vind ik voor mezelf een betere manier And if that better way ain't so Ik, ik, ik ga met het tij mee en ga met de stroom mee En dat is waarom ik in je oor blijf schreeuwen Wo, wo, wo, wo, wo Iedereen, heb je het gehoord? Ze gaat een spotlijster voor me kopen And if that mockingbird won't sing Ze gaat een diamanten ring voor me kopen En als die diamanten ring niet wil schitteren Zal ze zeker mijn hart breken En daarom blijf ik tegen iedereen zeggen, nee, nee, nee, nee, nee Luister nu en begrijp She's gonna find me some peace of mind And if that peace of mind won't stay Ik ga mezelf een betere manier vinden I might rise above, I might go below I, I, I'll ride with the tide and go with the flow En dat is waarom ik in jullie oren blijf schreeuwen. Nee, nee, nee, nee, nee, nee, nu, nu, baby