Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carly simon Songtekst: the three of us in the dark

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carly simon - the three of us in the dark ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the three of us in the dark? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carly simon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carly simon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the three of us in the dark .

Origineel

The three of us in the dark Where do I resist One has to go One is just a guest One is all a fire One is all a spark But here I am with the two of you The three of us in the dark I didn't hear you walk in the door You'd called to me years ago I had heard Your voice before One is all a fire One is all a spark But here I am with the two of you The three of us in the dark The eerie sound of one lone fiddle The wind is finding the tune And you lying here in the middle As innocent as the moon Entangled in embraces that God will never see Do you know me Who am I talking about It all gets so confused And what would I do If I had to choose One is all a fire One is all a spark And here I am with the two of you The three of us in the dark

 

Vertaling

Wij drieën in het donker Waar verzet ik me tegen Eén moet gaan Eén is slechts een gast Eén is al een vuur Eén is een vonk Maar hier ben ik met jullie twee Wij drieën in het donker Ik heb je niet horen binnenkomen. Jaren geleden riep je naar me Ik had je stem al eerder gehoord. Je stem eerder gehoord Eén is alles een vuur Eén is slechts een vonk Maar hier ben ik met jullie twee Wij drieën in het donker Het spookachtige geluid van een eenzame viool De wind vindt de melodie En jij ligt hier in het midden Zo onschuldig als de maan Verstrikt in omhelzingen die God nooit zal zien Ken je mij? Over wie heb ik het Het is allemaal zo verwarrend En wat zou ik doen Als ik moest kiezen Eén is al een vuur Eén is al een vonk En hier ben ik met jullie twee Wij drieën in het donker