Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carly simon Songtekst: tonight forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carly simon - tonight forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tonight forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carly simon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carly simon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tonight forever .

Origineel

I've waited years For you tonight My faith in love Has been my guiding light I heard you voice I read your heart I fell in love with you Though we were miles apart Tonight and forever Tonight and forever I am yours O sister make My wedding bed Tie a bunch Of wild thorn branches At the head And scatter roses On the floor Three bright stars Shining at our door Tonight and forever Tonight and forever Tonight and forever, I am yours And a song on the wind Rising from the sea A fire so cold A flame so new No, I could never Ask for more than you The moon is high The tide is in Now the night is ours Let the dance begin Tonight and forever Tonight and forever, I am yours

 

Vertaling

Ik heb jaren gewacht Op jou vanavond Mijn geloof in de liefde Is mijn leidend licht geweest Ik heb je stem gehoord Ik las je hart Ik werd verliefd op je Al waren we mijlen van elkaar verwijderd Vanavond en voor altijd Vanavond en voor altijd ben ik de jouwe O zuster maak mijn huwelijksbed Bind een bos van wilde doorntakken Aan het hoofd En strooi rozen Op de vloer Drie heldere sterren Schijnend aan onze deur Vanavond en voor altijd Vanavond en voor altijd Vanavond en voor altijd, ben ik de jouwe En een lied in de wind Stijgend uit de zee Een vuur zo koud Een vlam zo nieuw Nee, ik zou nooit vragen om meer dan jij De maan staat hoog Het getij is binnen Now the night is ours Laat de dans beginnen Vanavond en voor altijd Vanavond en voor altijd, ben ik de jouwe