Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carman Songtekst: i got the joy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carman - i got the joy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got the joy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got the joy .

Origineel

Help me make a joyful sound Momma and Daddy, girls and boys Help me make a joyful noise Come on gimme a shout of victory Overcomers and conquerors are we Cast off the spirit of worry and doubt Lord, loose us tonight cause it's time to break out CHORUS: Hallelujah, hallelujah Hallelujah, I got the joy in me Hallelujah, hallelujah Hallelujah, I got the joy in me Lift your praises to the sky We're gonna get down with some church tonight We gonna dance and we gonna shout We gonna turn this whole place inside out Come on gimme a shout of victory Overcomers and conquerors are we Cast off the spirit of worry and doubt Lord, loose us tonight cause it's time to break out (chorus) I get joy when I think about What He's done for me (4x)

 

Vertaling

Help me een vrolijk geluid te maken Mama en papa, meisjes en jongens Help me een vreugdevol geluid te maken Kom op geef me een schreeuw van overwinning Overwinnaars en veroveraars zijn wij Werp de geest van zorgen en twijfel af Heer, maak ons vanavond los want het is tijd om uit te breken CHORUS: Hallelujah, hallelujah Halleluja, ik heb de vreugde in me Hallelujah, hallelujah Hallelujah, I got the joy in me Lift your praises to the sky We're gonna get down with some church tonight We gaan dansen en we gaan schreeuwen We gaan deze hele plaats binnenstebuiten keren Come on gimme a shout of victory Overwinnaars en veroveraars zijn wij Gooi de geest van zorgen en twijfel weg Heer, maak ons los vanavond want het is tijd om uit te breken (refrein) Ik krijg vreugde als ik denk aan Wat Hij voor mij gedaan heeft (4x)