Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carmen miranda Songtekst: pelo amor daquela ingrata

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carmen miranda - pelo amor daquela ingrata ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pelo amor daquela ingrata? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carmen miranda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carmen miranda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pelo amor daquela ingrata .

Origineel

est.) Ai! Quantas vezes eu chorei. pelo amor daquele ingrato. que jamais na vida esquecerei. Pelo amor daquele ingrato, que não teve coração. Tudo perdi na minha vida e até mesmo. a minha própria inspiração. Quantas vezes eu chorei, na saudade desse amor. Gravei neste samba minha mágua,. mas o mundo não compreende a minha dor

 

Vertaling

est.) Hoe vaak heb ik gehuild om de liefde voor die ondankbare. Dat zal ik nooit vergeten. Voor de liefde van die ondankbare, die geen hart had. Ik heb alles in mijn leven verloren en zelfs. mijn eigen inspiratie. Hoe vaak heb ik gehuild, omdat ik die liefde miste. Ik heb in deze samba mijn magie opgenomen,. maar de wereld begrijpt mijn pijn niet