Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carnal forge Songtekst: exploding veins

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carnal forge - exploding veins ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van exploding veins? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carnal forge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carnal forge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals exploding veins .

Origineel

Peel the skin right off my bones Take me to the other side where I belong Burn me alive, I do not care I will stand for my beliefs to the grave I trust no one, never had no regrets The evil burns inside my veins One more victim on my killing spree Justifies all the insanity Enormous amounts of blood to be shed In the sign of evil I rule Lay his head on the table and watch me attack Huge skull-crushing hammer against his head My guilt all washed away I hear your screams blowing through my bones You are awake through the whole torture Some call it life, some call it hell Praise the arrival of the apocalypse Blood pouring down from the sky Hail the Armageddon The powers of hell will finally reign You are standing in line just waiting to die Soon you'll be forgotten Mo one will hear your cries of pain Peel the skin right off my bones Take me to the other side where I belong Burn me alive, I do not care I will stand for my beliefs to the grave Enormous amounts of blood to be shed In the sign of evil I rule Lay his head on the table and watch me attack Huge skull-crushing hammer against his head My guilt all washed away I hear your screams blowing through my bones You are awake through the whole torture Some call it life, some call it hell. Your eyes are popping out, veins explode Now watch all your fears as they're becoming your reality Praise the arrival of the apocalypse Blood pouring down from the sky Hail the Armageddon The powers of hell will finally reign You are standing in line just waiting to die Soon you'll be forgotten No one will hear your cries of pain Murders in the past seem like nothing in comparison to this slaughter of the world You are all sinners, you are lying to your selves, acting like fucking rulers of the earth My guilt all washed away I hear your screams blowing through my bones You are awake through the whole torture Some call it life, some call it hell. Your eyes are popping out, veins explode Now watch all your fears as they're becoming your reality Praise the arrival of the apocalypse Blood pouring down from the sky Hail the Armageddon The powers of hell will finally reign You are standing in line just waiting to die Soon you'll be forgotten No one will hear your cries of pain

 

Vertaling

Trek de huid van mijn botten Breng me naar de andere kant waar ik thuishoor Verbrand me levend, het kan me niet schelen Ik zal tot in het graf staan voor mijn overtuigingen Ik vertrouw niemand, heb nooit spijt gehad Het kwaad brandt in mijn aderen Nog een slachtoffer op mijn moordpad Rechtvaardigt alle krankzinnigheid Enorme hoeveelheden bloed zullen vergoten worden In het teken van het kwaad heers ik Leg zijn hoofd op de tafel en kijk hoe ik aanval Enorme schedelverpletterende hamer tegen zijn hoofd Mijn schuldgevoel weggespoeld Ik hoor je schreeuwen door mijn botten blazen Je bent wakker tijdens de hele marteling Sommigen noemen het leven, sommigen noemen het hel Loof de komst van de apocalyps Bloed stroomt uit de hemel Heil de Armageddon De machten van de hel zullen eindelijk heersen Jullie staan in de rij, wachtend om te sterven. Spoedig zul je vergeten worden Niemand zal je kreten van pijn horen Trek de huid van mijn botten Breng me naar de andere kant waar ik thuishoor Verbrand me levend, het kan me niet schelen Ik zal tot in het graf staan voor mijn geloof Enorme hoeveelheden bloed zullen vergoten worden In het teken van het kwaad heers ik Leg zijn hoofd op de tafel en kijk hoe ik aanval Enorme schedelverpletterende hamer tegen zijn hoofd Mijn schuldgevoelens worden weggespoeld. Ik hoor je geschreeuw door mijn botten blazen Je bent wakker door de hele marteling Sommigen noemen het leven, sommigen noemen het hel. Je ogen puilen uit, aderen exploderen Kijk nu naar al je angsten terwijl ze je realiteit worden Loof de komst van de apocalyps Bloed stroomt uit de hemel Heil aan de Armageddon De machten van de hel zullen eindelijk heersen Jullie staan in de rij, wachtend om te sterven. Spoedig zul je vergeten worden Niemand zal je kreten van pijn horen Moorden in het verleden lijken niets in vergelijking met deze slachting van de wereld Jullie zijn allemaal zondaars, jullie liegen tegen jezelf, jullie gedragen je als heersers over de aarde. Mijn schuldgevoel is weggespoeld. Ik hoor jullie schreeuwen door mijn botten heen. Je bent wakker door de hele marteling Sommigen noemen het leven, sommigen noemen het de hel. Je ogen puilen uit, aderen exploderen Kijk nu naar al je angsten terwijl ze je realiteit worden Loof de komst van de apocalyps Bloed stroomt uit de hemel Heil aan de Armageddon De machten van de hel zullen eindelijk heersen Jullie staan in de rij, wachtend om te sterven. Spoedig zul je vergeten worden Niemand zal je kreten van pijn horen