Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carnal forge Songtekst: firedemon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carnal forge - firedemon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van firedemon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carnal forge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carnal forge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals firedemon .

Origineel

Total Destruction Is Coming Your Way Get Down Get Down No Use To Pray Just Get The Hell Out Of Here Cause I'm Coming God Knows That I'm Coming You've Got A Nail In Your Head And An Axe Thru Your Face So Just Let It Burn, Just Let It Burn Let Me Out, Let Me Burn Cause I Am The Firedemon Firedemon [x7] You're Heading Towards The Throne Of Hate You're Hitting The Wall In The Nest Of Torture Your Body Filled With Broken Glass You're Surrounded By Fire And Still You're Not Bleeding, Not A Scratch You've Got The Devil In Your Flesh, You've Got Me Inside Your Veins So Just Let It Burn, Just Let It Burn Let Me Out, Let Me Burn

 

Vertaling

Totale vernietiging komt jouw kant op Get Down Get Down No Use To Pray Just Get The Hell Out Of Here Cause I'm Coming God weet dat ik eraan kom Je hebt een nagel in je hoofd en een bijl door je Face So Just Let It Burn, Just Let It Burn Laat me eruit, laat me branden Cause I Am The Firedemon Firedemon [x7] Je bent op weg naar de Troon van Haat Je raakt de muur in het nest van marteling Je lichaam gevuld met gebroken glas Je bent omringd door vuur En nog steeds bloed je niet, geen schrammetje You've Got The Devil In Your Flesh, You've Got Me Inside Your Veins So Just Let It Burn, Just Let It Burn Laat me eruit, laat me branden