Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carnal forge Songtekst: waiting for sundown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carnal forge - waiting for sundown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting for sundown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carnal forge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carnal forge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting for sundown .

Origineel

Leave the world domination to me Whatever you're looking for, look somewhere else I have to take it all, and killing you is the best way to get there Always hiding from the daylight, at war with the sun And you know that I am the fallen one DESTINY MADE ME IMMORTAL I'M JUST WAITING FOR THE SUN TO COME DOWN This warrior will change the world's rituals Still hung up about what you had and lost Stay right where you are You've waited long enough to get that killing blow Always hiding from the daylight, at war with the sun And you know that I am the fallen one DESTINY MADE ME IMMORTAL I'M JUST WAITING FOR THE SUN TO COME DOWN It must be tiring on your soul T know that you'll never find shelter Where is your fire, where is your anger You have lost it all I'm on a path that I can't change, I know it and I accept it If living is so much better than dying, then show me the way... Always hiding from the daylight, at war with the sun And you know that I am the fallen one DESTINY MADE ME IMMORTAL I'M JUST WAITING FOR THE SUN TO COME DOWN Always hiding from the daylight, at war with the sun And you know that I am the fallen one

 

Vertaling

Laat de wereldheerschappij maar aan mij over Wat je ook zoekt, zoek maar ergens anders. Ik moet het allemaal nemen, en jou doden is de beste manier om daar te komen Altijd verstopt voor het daglicht, in oorlog met de zon En je weet dat ik de gevallene ben HET LOT MAAKTE ME ONSTERFELIJK. IK WACHT GEWOON TOT DE ZON ONDERGAAT. Deze krijger zal de rituelen van de wereld veranderen. Nog steeds opgefokt over wat je had en verloor Blijf waar je bent. Je hebt lang genoeg gewacht om die dodelijke slag te krijgen. Altijd verstopt voor het daglicht, in oorlog met de zon. En je weet dat ik de gevallene ben HET LOT MAAKTE ME ONSTERFELIJK. IK WACHT GEWOON TOT DE ZON ONDERGAAT. Het moet vermoeiend zijn voor je ziel. Ik weet dat je nooit onderdak zult vinden. Waar is je vuur, waar is je woede? Je hebt het allemaal verloren. Ik ben op een pad dat ik niet kan veranderen, ik weet het en ik accepteer het Als leven zoveel beter is dan sterven, wijs me dan de weg... Altijd verstopt voor het daglicht, in oorlog met de zon En je weet dat ik de gevallene ben HET LOT MAAKTE ME ONSTERFELIJK. IK WACHT GEWOON TOT DE ZON ONDERGAAT. Altijd verstopt voor het daglicht, in oorlog met de zon En je weet dat ik de gevallene ben