Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carola heaggkvist Songtekst: love isn t love framling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carola heaggkvist - love isn t love framling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love isn t love framling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carola heaggkvist! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carola heaggkvist en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love isn t love framling .

Origineel

Stranger you came into my life touched me with sweet sensation. One starry night we made it right forever and Stranger you cut me like a knife you showed me my destination - I thought I knew love but then a true love came my way. Love isn't love without this feeling It ins't right it isn't real at all. It's just illusion a dream that will tumble and fall. Love isn't love when you're not lonely In every minute that you stand apart. But when he's near you you share every beat of his heart. He hangs on every word that you say Love isn't love if he's not loving this way. Lover you made me realise a new kind of satisfaction You passed the test love this is the best love night and day. Love isn't love without this feeling . . . Love isn't love if he's not loving you this way.

 

Vertaling

Vreemdeling je kwam in mijn leven raakte me met een zoete sensatie. Op een sterrennacht hebben we het voor altijd goed gemaakt en Vreemdeling je sneed me als een mes je liet me mijn bestemming zien - Ik dacht dat ik liefde kende, maar toen kwam er een echte liefde op me af. Zonder dit gevoel is liefde geen liefde Het klopt niet het is helemaal niet echt. Het is maar een illusie een droom die zal vallen en vallen. Liefde is geen liefde als je niet eenzaam bent In elke minuut dat je apart staat. Maar als hij bij je in de buurt is je deelt elke hartslag van zijn hart. Hij hangt af van elk woord dat je zegt Liefde is geen liefde als hij niet op deze manier liefheeft. Minnaar je hebt me een nieuw soort voldoening laten realiseren Je bent geslaagd voor de test liefde dit is de beste liefde dag en nacht. Zonder dit gevoel is liefde geen liefde . . . Liefde is geen liefde als hij niet op deze manier van je houdt.