Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carole bayer sager Songtekst: home to myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carole bayer sager - home to myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van home to myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carole bayer sager! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carole bayer sager en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals home to myself .

Origineel

I wake up and see The light of the day Shining on me Make my own time It's mine to spend Think to myself My own best friend It's not so bad all alone Comin' home to myself again Now I understand Whatever I feel is whoever I am Watching my life and how its grown Looking on back to friends I've known Its not so bad all alone Coming home to myself again It's not so bad to get lost in my tears And to laugh and to cry for the years gone by Oh my, oh my, Now somehow I know I've come a long way Got a long way to go But something inside Keeps making me strong And in the bad times I'll get along 'Cause it's not so bad all alone Comin' home to myself again I'm comin' home

 

Vertaling

Ik word wakker en zie Het licht van de dag dat op mij schijnt Maak mijn eigen tijd Het is aan mij om te besteden Denk aan mezelf Mijn eigen beste vriend Het is niet zo slecht helemaal alleen Comin' home to myself again Nu begrijp ik Wat ik ook voel, is wie ik ben Kijkend naar mijn leven en hoe het gegroeid is Terugkijkend naar vrienden die ik heb gekend Het is niet zo slecht helemaal alleen Weer thuiskomen bij mezelf Het is niet zo erg om verloren te gaan in mijn tranen En te lachen en te huilen om de jaren die voorbij zijn gegaan Oh jee, oh jee, Nu weet ik op een of andere manier I've come a long way Got a long way to go But something inside Maakt me sterk And in the bad times Ik kom er wel uit 'Cause it's not so bad all alone Comin' home to myself again I'm comin' home