Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carole king Songtekst: a quiet place to live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carole king - a quiet place to live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a quiet place to live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carole king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carole king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a quiet place to live .

Origineel

All I want is a quiet place to live Where I can enjoy the fruits of my labor Read the paper And not have to cry out loud In my mind I can see it crystal clear Sharing my dreams with the people around me Now they surround me And I'm just a part of the crowd What will become of us What about the children What will they do to us next time around What will the answer be What will it mean to me When are they gonna see we're underground Here underground And all I want is a quiet place to live Where I can be free in a world of my making Instead of taking What they decided to give I wouldn't want what they have - no If I could only find A quiet place to live

 

Vertaling

Alles wat ik wil is een rustige plek om te wonen waar ik kan genieten van de vruchten van mijn arbeid De krant kan lezen En niet hardop hoef te schreeuwen In mijn gedachten zie ik het kristalhelder Mijn dromen delen met de mensen om me heen Nu omringen ze me En ik ben gewoon een deel van de menigte Wat zal er van ons worden? Hoe zit het met de kinderen? Wat zullen ze de volgende keer met ons doen Wat zal het antwoord zijn? Wat zal het voor mij betekenen? Wanneer zullen ze zien dat we onder de grond zitten Hier onder de grond. En alles wat ik wil is een rustige plek om te leven Waar ik vrij kan zijn in een wereld van mijn eigen makelij In plaats van te nemen Wat zij besloten te geven Ik zou niet willen wat zij hebben - nee Als ik alleen maar kon vinden Een rustige plek om te leven