Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carolyn dawn johnson Songtekst: god doesn t make mistakes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carolyn dawn johnson - god doesn t make mistakes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god doesn t make mistakes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carolyn dawn johnson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carolyn dawn johnson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god doesn t make mistakes .

Origineel

A couple inches taller Another size smaller A little curl in my hair Used to wish I was older Now I wish I was younger Back when I didn't have a care Most of the time I am happy with what God gave me Once in a while I wish that some miracle would change me [Chorus] I'm OK with the way God made me I have my days but doesn't everybody It's not always easy for me to believe in myself But I gotta remember I'm always gonna be a better me than anybody else And God doesn't make mistakes Mama says I'm special Calls me her little angel Yeah, I could almost do no wrong But I trip and I stumble Guess that's what keeps you humble But I pick myself up and I carry on I'll never be a flawless model of perfection Nobody's perfect and I admit I'm no exception [Chorus]

 

Vertaling

Een paar centimeter groter. Een maatje kleiner Een beetje krul in mijn haar Vroeger wou ik dat ik ouder was Nu wou ik dat ik jonger was Toen ik nog geen zorgen had Meestal ben ik blij met wat God me gegeven heeft Af en toe wens ik dat een wonder me zou veranderen [refrein] Ik ben oké met hoe God me gemaakt heeft Ik heb mijn dagen, maar dat heeft niet iedereen Het is niet altijd makkelijk voor mij om in mezelf te geloven Maar ik moet onthouden Ik zal altijd een betere ik zijn dan iemand anders En God maakt geen fouten Mama zegt dat ik speciaal ben Noemt me haar kleine engel Ja, ik kan bijna niets fout doen Maar ik struikel en ik strompel Guess that's what keeps you humble Maar ik raap mezelf op en ga door Ik zal nooit een perfect model zijn Niemand is perfect en ik geef toe dat ik geen uitzondering ben [refrein]