Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carpenter mary chapin Songtekst: the last word

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carpenter mary chapin - the last word ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the last word? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carpenter mary chapin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carpenter mary chapin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the last word .

Origineel

[Chorus] You can have it; I don't want it And when you've got, it I'll be gone It won't matter what you're saying When the damage has all been done Can't seem to keep the faith As if that's all I need to do I'd rather walk away Than take what belongs to you [Chorus] Some words will cut you down Like you were only in the way Why should I stand this ground? It won't hurt as much to say [Chorus] Sometimes we're blinded by The very thing we need to see I finally realized You need it more than you need me [Chorus] The damage has all been done

 

Vertaling

[refrein] Je mag het hebben; ik wil het niet En als je het hebt, zal ik weg zijn Het maakt niet uit wat je zegt When the damage has all been done Ik kan het geloof niet behouden As if that's all I need to do Ik loop liever weg Than take what belongs to you [Chorus] Some words will cut you down Alsof je alleen maar in de weg stond Waarom zou ik hier blijven staan? Het doet niet zoveel pijn om te zeggen [Chorus] Sometimes we're blinded by Dat wat we juist moeten zien Ik realiseerde me eindelijk You need it more than you need me [Chorus] De schade is al aangericht