Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carpenters Songtekst: a song for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carpenters - a song for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a song for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a song for you .

Origineel

I've been so many places in my life and time I've sung a lot of songs, I've made some bad rhyme I've acted out my love in stages With ten thousand people watching But we're alone now and I'm singing this song for you I know your image of me is what I hope to be I've treated you unkindly but, darling, can't you see There's no one more important to me Darling, can't you please see through me Cause we're alone now and I'm singing this song for you You taught me precious secrets Of the truth withholding nothing You came out in front and I was hiding But now I'm so much better And if my words don't come together Listen to the melody cause my love is in there hiding I love you in a place where there's no space or time I love you for in my life you are a friend of mine And when my life is over Remember when we were together We were alone and I was singing this song for you You taught me precious secrets Of the truth withholding nothing You came out in front and I was hiding But now I'm so much better And if my words don't come together Listen to the melody cause my love is in there hiding I love you in a place where there's no space or time I love you for in my life you are a friend of mine And when my life is over Remember when we were together We were alone and I was singing this song for you We were alone and I was singing this song for you

 

Vertaling

Ik ben op zoveel plaatsen geweest in mijn leven en tijd Ik heb veel liedjes gezongen, ik heb slechte rijmpjes gemaakt Ik heb mijn liefde in scène gezet Met tienduizend mensen die toekeken Maar we zijn nu alleen en ik zing dit lied voor jou Ik weet dat jouw beeld van mij is wat ik hoop te zijn Ik heb je onaardig behandeld, maar schat, zie je dan niet Er is niemand belangrijker voor me Lieverd, kun je me alsjeblieft niet doorzien Want we zijn nu alleen en ik zing dit lied voor jou Je leerde me kostbare geheimen Van de waarheid die niets achterhoudt Jij kwam naar voren en ik verstopte me Maar nu ben ik zoveel beter En als mijn woorden niet samenkomen Luister naar de melodie want mijn liefde verstopt zich daar Ik hou van je op een plek waar geen ruimte of tijd is Ik hou van je omdat je in mijn leven een vriend van me bent En als mijn leven voorbij is Weet je nog toen we samen waren We waren alleen en ik zong dit lied voor jou Je leerde me kostbare geheimen Van de waarheid die niets achterhield Jij kwam naar voren en ik verstopte me Maar nu ben ik zoveel beter En als mijn woorden niet samenkomen Luister naar de melodie want mijn liefde verstopt zich daar Ik hou van je op een plek waar geen ruimte of tijd is Ik hou van je omdat je in mijn leven een vriend van me bent En als mijn leven voorbij is Weet je nog toen we samen waren We waren alleen en ik zong dit lied voor jou We waren alleen en ik zong dit lied voor jou