Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carpenters Songtekst: breakin´ up is hard to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carpenters - breakin´ up is hard to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breakin´ up is hard to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breakin´ up is hard to do .

Origineel

Don´t take your love Away from me Don´t you leave my heart In misery If you go Then I´ll be blue Cause breakin´ up is hard to do Remember when You held me tight And you kissed me All through the night Think of all That we been through Breakin´ up is hard to do They say that breakin´ up Is hard to do Now I know, I know That it´s true Don´t say that this is the end Instead of breakin´ up I wish that we were makin´ up again I beg of you Don´t say good-bye Can´t we give our love Another try Come on baby Lets start a new Breakin´ up is hard to do I beg of you Don´t say good-bye Can´t we give our love Another try Come on baby Lets start a new Breakin´ up is hard to do Breakin´ up is hard to do

 

Vertaling

Neem je liefde niet niet van me af Laat mijn hart niet achter In ellende Als je gaat Dan zal ik blauw zijn Want het is moeilijk om uit elkaar te gaan Weet je nog toen Je me stevig vasthield En je me kuste De hele nacht door Denk aan alles Dat we hebben meegemaakt Uit elkaar gaan is moeilijk om te doen Ze zeggen dat uit elkaar gaan moeilijk is om te doen Nu weet ik, ik weet dat het waar is Zeg niet dat dit het einde is In plaats van het uit te maken wens ik dat we het weer goedmaken Ik smeek je Zeg niet vaarwel Kunnen we onze liefde niet Nog een keer proberen Kom op schat Laten we een nieuwe beginnen Uit elkaar gaan is moeilijk om te doen Ik smeek je Zeg geen vaarwel Kunnen we onze liefde niet Nog eens proberen Kom op schat Laten we een nieuwe beginnen Uit elkaar gaan is moeilijk om te doen Uit elkaar gaan is moeilijk om te doen