Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carpenters Songtekst: i can’t make music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carpenters - i can’t make music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can’t make music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carpenters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carpenters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can’t make music .

Origineel

Here I am just sitting around With an old piano in a vacant room And the same old feelings come again So uncertain, hurting, scared I though I grew but here I am again I should have seen the train be passing through I thought I knew And I can't make music No, I can't make rhyme No, I can't do anything To take me away this time I know it's an old cliché to say I feel I'm going to die And I hear it's going out to cry So I'm going to say some kind words to you I’d like to wish you luck and hope That life will be with someone else Just like I thought it would be with me But I can't see And I can't make music No, I can't make rhyme No, I can't do anything To take me away this time I can't make music And I can't make rhyme No, I can't do anything To take me away this time

 

Vertaling

Hier zit ik gewoon met een oude piano in een lege kamer En dezelfde oude gevoelens komen weer op Zo onzeker, pijnlijk, bang Ik dacht dat ik gegroeid was, maar hier ben ik weer Ik had de trein moeten zien passeren Ik dacht dat ik het wist En ik kan geen muziek maken Nee, ik kan niet rijmen Nee, ik kan niets doen To take me away this time Ik weet dat het een oud cliché is om te zeggen dat ik voel dat ik ga sterven En ik hoor dat het uit is om te huilen Dus ik ga een paar lieve woorden tegen je zeggen Ik wil je geluk wensen en hoop Dat het leven met iemand anders zal zijn Net zoals ik dacht dat het met mij zou zijn Maar ik kan niet zien En ik kan geen muziek maken Nee, ik kan niet rijmen Nee, ik kan niets doen To take me away this time Ik kan geen muziek maken And I can't make rhyme Nee, ik kan niets doen To take me away this time