Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carrie hope fletcher Songtekst: keep up with my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carrie hope fletcher - keep up with my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep up with my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carrie hope fletcher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carrie hope fletcher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep up with my love .

Origineel

Take your time I'm already where you want me Take it slow I'm never gonna let you go oh Nevermind what everybody's saying People talk but you dont have to let it show oooh But I heard you saying that I'm not enough And you can't keep up with my love But if I were to change me, rearrange me Tell me would it be enough? If i loved you lesser would it be better Than loving you too much? In the end we're only just a story Such a shame that you don't wanna turn the page and i know I'm gonna get over Everything I never ever heard you say But I heard you saying that we're not enough And keeping up with me is so tough But if I were to change me, rearrange me Tell me would it be enough If i loved you lesser would it be better Than loving you too much You can't keep up with my love Keep up with my love (X3) Cause you're heart is aching And my heart can tell My magic is wearing You've broken the spell But if I were to change me, rearrange me Well it wouldn't be enough I can't love you lesser it wouldn't be better Cause I love you too damn much So don't you dare try to change me, rearrange me Cause it wouldn't be enough I can't love you lesser it wouldn't be better than I loving you too much Oh cause you can keep up with my love Keep up with my love (X3)

 

Vertaling

Neem je tijd ik ben al waar je me hebben wilt Take it slow, I'm never gonna let you go oh Nevermind what everybody's saying Mensen praten maar je hoeft het niet te laten merken oooh Maar ik hoorde je zeggen dat ik niet genoeg ben En je kan mijn liefde niet bijhouden Maar als ik me zou veranderen, me zou herschikken Zeg me zou het genoeg zijn? Als ik minder van je hield, zou dat beter zijn dan te veel van je te houden? Op het einde zijn we slechts een verhaal Zo jammer dat je de bladzijde niet wilt omslaan en ik weet dat ik er overheen kom Alles wat ik je nooit heb horen zeggen Maar ik hoorde je zeggen dat we niet genoeg zijn. En mij bijhouden is zo moeilijk Maar als ik me zou veranderen, me zou herschikken Zeg me zou het genoeg zijn Als ik minder van je zou houden, zou dat beter zijn than loving you too much Je kunt mijn liefde niet bijhouden Blijf bij met mijn liefde (X3) Cause you're heart is aching And my heart can tell My magic is wearing You've broken the spell Maar als ik me zou veranderen, me zou herschikken Nou, het zou niet genoeg zijn Ik kan niet van je houden, minder, het zou niet beter zijn Want ik hou te verdomd veel van je Dus waag het niet om me te veranderen, me te herschikken Want dat zou niet genoeg zijn Ik kan niet minder van je houden, het zou niet beter zijn dan dat ik te veel van je hou Oh, omdat je mijn liefde kunt bijhouden Keep up with my love (X3)