Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carrie hope fletcher Songtekst: running through rivers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carrie hope fletcher - running through rivers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running through rivers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carrie hope fletcher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carrie hope fletcher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running through rivers .

Origineel

I've heard stories and tales about puppets and whales, but never heard stories of you, I've not seen you around in this quiet part of town, you've shown up right out of the blue And I've been waiting for someone, to share my adventures, and you seem quite perfect to me dear, and did i mention that you seem quite perfect to me So come running, come running, come running through rivers, Come running, come running through rivers with me, Oh, come running, come running, come running through rivers, We'll show them what living should be We are pirates at sea with the world at our feet, Sailing on waves made of stars, A princess needs a friend where the laughter won't end, that's worth more than a prince who can charm And I've been searching for someone, Who makes life a story, And you seem quite perfect to me dear, And you won't be sorry, But you seem quite perfect to me So come running,come running, come running through rivers, Come running, come running through rivers with me, Oh, come running, come running, come running through rivers, We'll show them what living should be If things go wrong we'll just re-write them, You're running you're running you're running with me, and if demons call we'll stand and fight them, You're running you're running you're running with me Come running, come running, come running through rivers, Come running, come running through rivers with me, Oh, come running, come running, come running through rivers, Come running, come running through rivers with me, Come running, come running, come running through rivers, We'll show them what living should be They've heard stories and tales about puppets and whales, now they'll hear stories of you.

 

Vertaling

Ik heb verhalen en verhalen gehoord over poppen en walvissen, maar nooit verhalen over jou, Ik heb je nog nooit gezien in dit rustige deel van de stad, je kwam zomaar uit het niets opdagen En ik heb gewacht op iemand, om mijn avonturen te delen, en jij lijkt me perfect, schat, en heb ik al gezegd dat jij mij perfect lijkt Dus kom aanrennen, kom aanrennen, kom aanrennen door rivieren, Kom rennen, kom rennen door de rivieren met mij, Oh, kom op, kom op, kom op, ren door de rivieren, We zullen ze laten zien hoe het leven moet zijn We zijn piraten op zee met de wereld aan onze voeten, Zeilend op golven gemaakt van sterren, Een prinses heeft een vriend nodig waar het lachen niet ophoudt, dat is meer waard dan een prins die kan charmeren En ik ben op zoek geweest naar iemand, die van het leven een verhaal maakt, En jij lijkt me perfect, schat, En je zult er geen spijt van krijgen, Maar jij lijkt me perfect Dus kom rennen, kom rennen, kom rennen door de rivieren, Kom rennen, kom met mij door de rivieren rennen, Oh, kom op, kom op, kom op, ren door de rivieren, We zullen ze laten zien hoe het leven moet zijn Als het fout gaat herschrijven we het gewoon, Je rent, je rent, je rent met mij mee, en als demonen ons roepen staan we klaar om ze te bevechten, Je rent, je rent, je rent met mij Kom rennen, kom rennen, kom rennen door rivieren, Kom rennen, kom rennen door de rivieren met mij, Oh, kom rennen, kom rennen, kom rennen door de rivieren, Kom aanrennen, kom aanrennen, kom aanrennen door rivieren met mij, Kom rennen, kom rennen, kom rennen door de rivieren, We zullen ze laten zien hoe het leven moet zijn Ze hebben verhalen gehoord over poppen en walvissen, nu zullen ze verhalen over jou horen.