Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carrie underwood Songtekst: jesus my lord

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carrie underwood - jesus my lord ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus my lord? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carrie underwood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carrie underwood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus my lord .

Origineel

He is my Lord i obey him day and night i know that you might not agree with me but that is okay i just know that today i will worship i will pray i will make sure he hears me and that he knows i am here as well as he knows what your doing at this very moment and he is very close ya because i can hear the angel's calling they are lifting him up higher than ever i know that he will conquer he is Jesus my Lord Jesus Our Lord ohhhhhhhhhh Jesus hear me please forgive me please understand Jesus my lord Jesus my Lord Jesus our lord he is with us he is here and he will always be my Lord no one else is and HE IS MY LORD WHOAAAAAAAA OH OH OH he is MY lord forever and for always my lord

 

Vertaling

Hij is mijn Heer ik gehoorzaam hem dag en nacht ik weet dat je het misschien niet met me eens bent maar dat is oké ik weet alleen dat ik vandaag zal aanbidden ik zal bidden ik zal ervoor zorgen dat hij me hoort en dat hij weet dat ik hier ben evenals hij weet wat je op dit moment aan het doen bent en hij is heel dichtbij ya want ik hoor de engelen roepen ze tillen hem hoger op dan ooit ik weet dat hij zal overwinnen hij is Jezus mijn Heer Jezus onze Heer ohhhhhhhhhhhh Jezus hoor me alstublieft vergeef me alstublieft begrijp Jezus mijn Heer Jezus onze Heer hij is met ons hij is hier en hij zal altijd mijn Heer zijn niemand anders is en HIJ IS MIJN Heer WHOAAAAAA OH OH hij is MIJN Heer voor altijd en eeuwig mijn Heer