Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carrie underwood Songtekst: that song that we used to make love to

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carrie underwood - that song that we used to make love to ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that song that we used to make love to? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carrie underwood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carrie underwood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that song that we used to make love to .

Origineel

[Verse 1] Don't wanna hear that stupid melody The one we used to always keep playing on repeat 'Cause it just takes me to the place when you were mine Where you laid my body down, and then got drunk on me like wine Don't wanna feel that bass rattle in my bones 'Cause once I do, I know it won't leave me alone It haunts me, baby, it does me wrong But still, I just can't make myself delete it from my phone [Chorus] That song that we used to make love to That song that we used to make love to It kills me, heals me, gets me, thrills me I know, I shouldn't say it, but I just wanna play it That song that we made love to That we made love to, yeah [Verse 2] I know I'm contradicting everything I said But I wanna turn it up when I'm lyin' in this bed Pull the sheets over my head Drift off dreamin', baby, go on, let it take my breath [Chorus] That song that we used to make love to That song that we used to make love to It kills me, heals me, gets me, thrills me I know I shouldn't say it, but I just wanna play it That song (That song, that song) That we made love to (That song, that song) That we made love to, yeah [Bridge] Me and you, you and me On repeat, on repeat Me and you, you and me On repeat, on repeat [Chorus] That song that we used to make love to That song that we used to make love to It breaks me, it makes me Wanna hear it again and again and again That song that we used to make love to That song that we used to make love to It kills me, heals me, gets me, thrills me I know I shouldn't say it, but I just wanna play it That song (That song, that song) That we made love to (That song, that song) That we made love to, yeah [Outro] That song, that song, that song That song, that song, that song That song, that song, that song That song that we made love to, that we made love to, yeah

 

Vertaling

[Verse 1] Don't wanna hear that stupid melody Degene die we altijd op repeat bleven spelen 'Cause it just takes me to the place when you were mine Where you laid my body down, and then got drunk on me like wine Ik wil die bas niet in mijn botten voelen rammelen 'Cause once I do, I know it won't leave me alone Het achtervolgt me, baby, het doet me pijn But still, I just can't make myself delete it from my phone [refrein] Dat liedje waar we de liefde mee bedreven Dat liedje waar we vroeger de liefde mee bedreven Het doodt me, geneest me, raakt me, windt me op Ik weet het, ik zou het niet moeten zeggen, maar ik wil het gewoon spelen Dat liedje waar we de liefde mee bedreven That we made love to, yeah [Verse 2] I know I'm contradicting everything I said But I wanna turn it up when I'm liein' in this bed Trek de lakens over mijn hoofd Drift off dreamin', baby, go on, let it take my breath [refrein] Dat liedje waar we de liefde mee bedreven Dat liedje waar we vroeger de liefde mee bedreven Het doodt me, geneest me, raakt me, windt me op Ik weet dat ik het niet moet zeggen, maar ik wil het gewoon spelen That song (Dat lied, dat lied) That we made love to (Dat lied, dat lied) That we made love to, yeah [Bridge] Ik en jij, jij en ik Op herhaling, op herhaling Ik en jij, jij en ik On repeat, on repeat [Chorus] Dat liedje waar we vroeger de liefde mee bedreven Dat liedje waar we vroeger de liefde mee bedreven Het breekt me, het maakt me Ik wil het opnieuw horen en opnieuw en opnieuw Dat liedje waar we vroeger de liefde mee bedreven That song that we used to make love to It kills me, heals me, gets me, thrills me Ik weet dat ik het niet moet zeggen, maar ik wil het gewoon spelen That song (Dat lied, dat lied) That we made love to (Dat lied, dat lied) That we made love to, yeah [Outro] Dat liedje, dat liedje, dat liedje Dat liedje, dat liedje, dat liedje Dat liedje, dat liedje, dat liedje Dat liedje waar we de liefde mee bedreven, dat liedje waar we de liefde mee bedreven, ja