Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cartel Songtekst: the perfect mistake

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cartel - the perfect mistake ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the perfect mistake? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cartel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cartel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the perfect mistake .

Origineel

Wake me up, I've been dreaming It feels just like any other, day I sit you down, here goes nothing And you're not gonna like what I say And get out, oh, just get out Get up, get out, that's what you said You drive me crazy I can't believe that's what you did Don't call me baby And I know I'm wrong, I knew all along that you'd find out I'm the perfect mistake I'm hoping you'll make right now Wake me up, I've been dreaming 'Cause I haven't heard from you in, days Well hazy now, this fog just follows me around And it's only you that burns it away So get out, oh, just get out Get up, get out, that's what you said You drive me crazy I can't believe that's what you did Don't call me baby I know I'm wrong, I knew all along that you'd find out I'm the perfect mistake I'm hoping you'll make right now I see your face every time I close my eyes It's getting worse you say It comes as no surprise Why am I hell-bent on losing? When I can't get you out of my head Get up, get out, that's what you said You drive me crazy I can't believe that's what you did Don't call me baby I know I'm wrong, I knew all along that you'd find out I'm the perfect mistake I'm hoping you'll make right now Oh I'm the perfect mistake I'm hoping you'll make right now Oh you'll make right now

 

Vertaling

Maak me wakker, ik heb gedroomd Het voelt als elke andere dag I sit you down, here goes nothing En je gaat het niet leuk vinden wat ik zeg En ga weg, oh, ga gewoon weg Sta op, ga weg, dat is wat je zei Je maakt me gek Ik kan niet geloven dat je dat deed Noem me geen schatje En ik weet dat ik fout zit, ik wist al die tijd dat je erachter zou komen Ik ben de perfecte vergissing waarvan ik hoop dat je die nu maakt Maak me wakker, ik heb gedroomd 'Cause I haven't heard from you in, days Het is nu wazig, deze mist volgt me overal And it's only you that burns it away So get out, oh, just get out Sta op, ga weg, dat is wat je zei Je maakt me gek Ik kan niet geloven dat je dat deed Noem me geen baby Ik weet dat ik fout zit, ik wist al die tijd dat je erachter zou komen Ik ben de perfecte vergissing waarvan ik hoop dat je die nu maakt Ik zie je gezicht elke keer als ik mijn ogen sluit. Het wordt erger, zeg je. Het komt niet als een verrassing Waarom ben ik vastbesloten om te verliezen? Als ik je niet uit mijn hoofd kan krijgen Sta op, ga weg, dat is wat je zei. Je maakt me gek. Ik kan niet geloven dat je dat deed. Noem me geen schatje. Ik weet dat ik fout zit, ik wist al die tijd dat je erachter zou komen Ik ben de perfecte vergissing waarvan ik hoop dat je die nu maakt Oh ik ben de perfecte fout waarvan ik hoop dat je hem nu zult maken Oh je maakt het nu