Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: carter family Songtekst: lonesome homesick blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carter family - lonesome homesick blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lonesome homesick blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carter family! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van carter family en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lonesome homesick blues .

Origineel

I've got the lonesome homesick blues I've got them bad babe, down in my shoes I left someone there that I might lose That's why I've got these old homesick blues It makes me homesick to hear your name And hold you dear, in my arms again I'm a gonna ride that old lonesome train To the one I left back in Maces Spring You told me once dear, you loved me so And it's on my mind dear, every where I go I'll soon be knowing if it is so Or has your love for me grown cold Oh, listen to that old lonesome train It's a gonna carry me back again To the one that told me their love was true I'll spend the rest of my days with you

 

Vertaling

I've got the lonesome homesick blues I've got them bad babe, down in my shoes I left someone there that I might lose Dat is waarom ik deze oude heimwee blues heb Het maakt me heimwee om je naam te horen En je weer in mijn armen te houden I'm a gonna ride that old lonesome train Naar degene die ik verliet in Maces Spring Je hebt me eens verteld liefste, dat je zo van me hield En het is in mijn gedachten, liefste, waar ik ook ga Ik zal snel weten of het zo is Of is je liefde voor mij koud geworden Oh, luister naar die oude eenzame trein It's a gonna carry me back again Naar degene die me vertelde dat hun liefde waar was Ik zal de rest van mijn dagen met jou doorbrengen