Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cartola Songtekst: a canção que chegou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cartola - a canção que chegou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a canção que chegou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cartola! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cartola en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a canção que chegou .

Origineel

Na manhã que nascia encontrei. O que na noite tardia desejei. E vou feliz a cantar por aí. Assim.... Toda tristeza que havia. Agora expulsei. Com a canção que chegou. E vou cantando alegre. A felicidade que Jesus mandou. Lembro dos tempos de outrora. Que quase me roubam. A esperança e a fé. E hoje me volto contente. Cantando pra Deus. Que tanto me ajudou. Não vou culpar os amigos. Fingidos que outrora eu tive. Na vida. Nem vou dizer. Que a razão do fracasso. Se prende a batalhas perdidas. E confiante despeço-me. Todo feliz a cantar. Agradecido ao bom Senhor. Por me ajudar

 

Vertaling

In de opkomende ochtend vond ik. Wat ik in de late nacht wenste. En ik ga vrolijk zingend rond. Zoals dit.... Al het verdriet dat er was. Nu heb ik het uitgeworpen. Met het liedje dat kwam. En ik ga vrolijk verder met zingen. Het geluk dat Jezus stuurde. Ik herinner me de tijden van weleer. que quase me robam. De hoop en het geloof. En vandaag kom ik gelukkig terug. Cantando pra Deus. Die me zo geholpen heeft. Ik zal de vrienden niet de schuld geven Fingadas que once I had. Na vida. Ik zal het ook niet zeggen. Dat de reden voor het falen Leugens in verloren gevechten. En vol vertrouwen neem ik afscheid. Allemaal blij en zingend Dankbaar voor de goede Heer Om me te helpen