Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cartola Songtekst: fim de estrada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cartola - fim de estrada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fim de estrada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cartola! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cartola en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fim de estrada .

Origineel

Infelizmente. Não iremos ao fim da estrada. Eu bem sei que estás cansada. E eu também cansei. Só peço que respeites. O nome que te dei. E pelo amor de Deus. Não negues que te amei. Já me onvenço. Bem melhor não ter partido. Veja agora o resultado. Nós somos dois perdidos. Faz o que te digo, amor. Vá, voltes daqui. Eu quero te ver contente. Te ver alegre. Sempre a sorrir

 

Vertaling

Helaas. We zullen het einde van de weg niet bereiken. Ik weet dat je moe bent. En ik ben ook moe. Alles wat ik vraag is dat je respect hebt De naam die ik je gaf. En in hemelsnaam. Ontken niet dat ik van je hield. Ik waarschuw je. Het is beter dat ik niet wegging. Kijk nu naar de score. We zijn allebei verdwaald. Doe wat ik zeg, liefje. Kom op, ga terug. Ik wil je gelukkig zien. Ik wil je gelukkig zien. Altijd glimlachend