Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cascada Songtekst: could it be you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cascada - could it be you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van could it be you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cascada! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cascada en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals could it be you .

Origineel

Close my eyes I try to hide I'm listening to my voice inside What's on to tell me right or wrong I need to know where I belong For all the days I ran away I never dare to ask me who could I be Who can bring back the love that's inside me [Chorus] Could it be you Or do I lose my way I'm here but colorblind Could it be you Or do I break away So leave the past behind I only wanna feel the sunlight stop the fight and see it in your eyes Wish I just knew what I should do Could it be you Somebody tell me if it's true I don't have a clue Could it be you Too many things said and done Sure if you could be the one To dry the tears I left behind To chase these demons off my mind I see your face Touch your skin Is this a fight We both can't win Sometimes the truth is miles apart But it's hard to break your heart [Chorus] Baby I don't wanna waste your love Though it's hard to just walk on Well will this hurt be never ending Where do I belong [Chorus] Maybe it is me Used to plan to see that it's you For everything I am everything I need lies in you

 

Vertaling

Sluit mijn ogen Ik probeer me te verstoppen Ik luister naar mijn stem binnenin Wat is er op om me te vertellen goed of fout Ik moet weten waar ik thuishoor Voor al de dagen dat ik wegliep durfde ik nooit te vragen wie ik kon zijn Wie kan de liefde die in me zit terugbrengen [refrein] Zou jij het kunnen zijn Of ben ik de weg kwijt Ik ben hier maar kleurenblind Zou jij het kunnen zijn Of breek ik weg Dus laat het verleden achter Ik wil alleen het zonlicht voelen, de strijd stoppen en het in je ogen zien Ik wou dat ik wist wat ik moest doen Zou jij het kunnen zijn? Kan iemand me vertellen of het waar is, ik heb geen idee Zou jij het kunnen zijn? Te veel dingen gezegd en gedaan Zeker als jij degene zou kunnen zijn Om de tranen te drogen die ik achterliet Om de demonen uit mijn gedachten te verjagen Ik zie je gezicht. Raak je huid aan Is dit een gevecht We kunnen beiden niet winnen Soms ligt de waarheid mijlenver uit elkaar Maar het is moeilijk om je hart te breken [refrein] Baby I don't wanna waste your love Though it's hard to just walk on Zal deze pijn nooit ophouden Waar hoor ik thuis [Chorus] Misschien ben ik het Gebruikt om te plannen om te zien dat jij het bent Want alles wat ik ben alles wat ik nodig heb ligt in jou